Van A Haber Ajansı Temsilcisi Fuat Yavuz Duyurdu | Spor
DOLAR

32,4054$% 0.09

EURO

34,8336% 0.03

STERLİN

40,7350£% 0.26

GRAM ALTIN

2.395,79%-0,03

ÇEYREK ALTIN

3.940,00%-0,02

a

Van A Haber Ajansı Temsilcisi Fuat Yavuz Duyurdu

Van A Haber Ajansı’nın Temsilcisi ve Son Vakit Haber gazetesi Spor Yazarı Fuat Yavuz kentin ilk spor internet yayıncılığını Vanlıların hizmetine sundu. A haber Ajansı’nın eki olarak yayın hayatına başlayan Van spor gazetesi, Van ve ilçelerdeki spor gelişmelerini okuyucularına aktaracak. Futbol, basketbol, voleybol il ve ilçelerdeki tüm branşlarıyla ilgili haberlerin yer alacağı gazeteyle ilgili açıklamada bulunan Yavuz; Van sporun başarılarıyla ben gazetenin ilimize ve Vanlılara hayırlı olmasını diliyorum.

Tecrübeli bir ekiple yola çıktık A Haber Ajans Spor gazetesi bundan sonraki süreçte kentteki sporun nabzını tutmak için çalışmalarımızı titizlikle sürdüreceğiz Van ve ilçelerdeki sporseverleri, sporun her branşıyla buluşturacak olan Van A Haber Ajans gazetesi liglerin başlamasıyla hafta da bir okurlarıyla paylaşacak özelikle Van’daki spor anlayışı kalitesini de bu sayede yükseltmeyi hedefliyoruz.

Van’ın sporuna bağımsız ve tarafsız bir şekilde hizmet edeceklerini söyleyen Yavuz ; tüm Vanlılar’ın gazeteye sahip çıkalım başta Van Vali’si Sn. Mehmet Emin Bilmez’e Van Emniyet Müdür’ü Sn Atanur Aydın’a ve Van Milletvekillerimiz ve bürokratlarına desteklerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süper Lig 11 hafta maçları 2021

HIZLI YORUM YAP