SİVASSPOR TÜRKİ'YE ZİRAAT KUPASI FİNALiNE ÇIKMA SEVİNCİNİ YAŞIYOR | Spor
DOLAR

32,4757$% 0.23

EURO

34,8296% -0.02

STERLİN

40,9172£% 0.4

GRAM ALTIN

2.401,03%0,19

ÇEYREK ALTIN

3.950,00%0,22

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • SİVASSPOR TÜRKİ’YE ZİRAAT KUPASI FİNALiNE ÇIKMA SEVİNCİNİ YAŞIYOR

SİVASSPOR TÜRKİ’YE ZİRAAT KUPASI FİNALiNE ÇIKMA SEVİNCİNİ YAŞIYOR

Deplasmanda 2-1 yenildiği Alanya ile 88’de attığı golle  sahasında berabere kalan  Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası’nda finalist oldu. Kırmızı-Beyazlılar 26 Mayıs’da İstanbul’da oynanacak olan finalde Kayserispor ile kupa için karşılaşacak.

Her iki takım’da 26 mayıs’da oynayacak olan final maçı için hazırlıklarını hızla devam ediyor her iki takımda kupayı evine götürmek isterken bir kazanan olacağı için bütün tecrübelerini sahaya koyacağız ifadelerinde bulundu. Sivasspor-Kayserispor bütün yeteneklerini ortaya koyarak devleri yenerek finale yükselmenin sevincini taraftarları ve kendi halkıyla paylaştılar.

FUTBOL HEYECANI TURKUVAZ MEDYA’DA

ZiraatTürkiye Kupası’nın yayıncısı Turkuvaz Medya, kupanın tüm heyecanını futbolseverlerle buluşturuyor. Maç öncesi ve sonrası yorumlarla, saha içi bağlantılarla, uzman görüşlerle kupa serüveninin tüm coşkusunu ekranlara getiriyor. Müthiş final maçında da futbolun kalbi A Spor ve ATV’de atacak.

Sivasspor-Kayserispor taraftarları ve futbol severler 26 Mayıs’da oynanacak olan Ziraat Türkiye kupası final maçın’da ekranlara büyük ilgi göstererek kazananın kim olacağını meraklı gözlerle bekliyor.

Yazar: Gök Gazi

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Siyah-Beyazlı ekip yeni sezona bomba gibi Planlarla girip ligi değiştirmek istiyor

HIZLI YORUM YAP