Rachid Ghezzal Beşiktaş'ta kalacak mı? Gidecek mi? | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Rachid Ghezzal Beşiktaş’ta kalacak mı? Gidecek mi?

Rachid Ghezzal Beşiktaş’ta kalacak mı? Gidecek mi? Beşiktaş’ın parlayan yıldızı beklentilerin ‘de üzerinde bir performans göstermesi spor dünyasında sevinç ile karşılandı. Bir çok spor adamı ise geleceği ile ilgili merak edilen Beşiktaş’ta kalak mı gidecek mi? Sorularını sorarken ilginç bir açıklama geldi.

Rachid Ghezzal sorulara cevap verdi!

“Beşiktaş’ta kalmak, burada bir devamlılık ve istikrar sağlamak istiyorum. Öncelikli hedefim, tabii ki şampiyonluk. Devamında, Leicester ve Beşiktaş’ın bir anlaşmaya varması gerekiyor fakat bu benim elimde olan bir şey değil. açıklaması yaparken beşiktaş ise konuyla ilgili görüşmeler yaparak oyuncunun Beşiktaş’ta kalması sağlamak için girişimlerde bulunuyor. Oyuncu için başarılı teknik adam Sergen Yalçın ise olumlu rapor verdiği öne sürüldü.

Herkesi Kendisine Hayran bıraktı!

Bir çok taraftar ise başarılı oyuncunun performansına olumlu gözle bakarken, davranışı ve disiplinli ve hırslı yapısı ile her kulüp bunun gibi oyuncuyu kadrosunda bulundurmak ister açıklaması yapıldı, Cezayirli oyuncunun ‘da Beşiktaş mutlu olması ve İstanbul’a alışması ve sevmesi ise diğer faktörlerden birisi.

Galatasaray maçının kaybedilmesi konusunda ise kaybettiğimiz ilk derbiydi şansız bir maç ortaya koyduk, son maçlarda olan şansız futbolumuzu ligin son maçında yeneceğiz, şampiyon olmayı ve şampiyonluk yaşamayı gerçekten çok istiyorum. Burada şampiyonluk yaşamak şuan tek hayalim.

Taraftarımız gerçekten muhteşem Avrupa’nın en iyi taraftar grubunun bulunduğu takımdayım her oyuncu taraftarla olmak ve buluşmak ister onlarla aynı sahada olmak mutluluk verici ifadelerine yer verdi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe’de Seçim Ne Zaman? Ali Koç Aday Olacak Mı?

HIZLI YORUM YAP