N'Sakala kadro dışı bırakılacak, Beşiktaş kararı aldı! | Spor
DOLAR

32,5188$% 0.22

EURO

34,9609% 0.49

STERLİN

40,7944£% 0.46

GRAM ALTIN

2.434,17%-0,16

ÇEYREK ALTIN

4.029,00%-1,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • N’Sakala kadro dışı bırakılacak, Beşiktaş kararı aldı!

N’Sakala kadro dışı bırakılacak, Beşiktaş kararı aldı!

N’Sakala kadro dışı bırakılacak, Beşiktaş kararı aldı! Başarılı defans oyuncusunun disiplinsiz tavırları ile tepkilere neden olan davranışlarına karşı yönetim sert bir karar alarak oyuncuyu kadro dışı bırakacak. Oyuncunun devre arasında satılması söz konusu.

Kendisine klip bulması işçin bilgi verildi. Gitmesine karşın oyuncuya yardımcı olunacaklar bilgisi geliyor.

Kimse Beşiktaş’tan üstün değildir.
Yönetim, kadro dışında kalan oyuncular Lens, Douglas, Ljajic ile sakatlıkları sebebiyle ligin ilk yarısını kaçıran Hasic ile Atakan Üner’i de teklif gelmesi halinde göndermeye sıcak bakıyor.

N’SAKALA TEPKİ ÇEKTİ!
Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalan N’Sakala, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çekmişti. TRT Spor’un haberine göre; Beşiktaş yönetiminin, disiplinsiz tavırları bulunan Demokratik Kongolu oyuncuyu kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Milli takım kampında bulunan 31 yaşındaki oyuncuya, İstanbul’a geldiğinde kararın tebliğ edilmesi planlanıyor. N’Sakala’ya, devre arasında teklif gelmesi durumunda da değerlendirilecek.

Sezon sonunda birçok futbolcusunun sözleşmesi sona erecek Beşiktaş’ta devre arasında takımdan ayrılacak isimler olabilir. Yönetim, teklif gelmesi durumunda kadroda düşünülmeyen oyuncuların ayrılmasına onay verecek.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida ve Cyle Larin ile sözleşme uzatmak isteyen siyah beyazlılar, devre arasına kadar bu isimlerin temsilcileriyle görüşecek. İki oyuncunun da takımda kalması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Süper Lig’den ayrılan futbolcular ne durumdalar?

HIZLI YORUM YAP