Nicolo Zaniolo kimdir? | Spor
DOLAR

32,3489$% -0.06

EURO

34,8911% 0.17

STERLİN

40,6913£% 0.15

GRAM ALTIN

2.389,24%-0,30

ÇEYREK ALTIN

3.940,00%0,17

a

Nicolo Zaniolo kimdir?

Nicolo Zaniolo kimdir? Galatasaray’ın yeni transferi merak ediliyor, Oyuncunun performansı ve özelliklerini baykuş haber sizler için araştırdı.

Nicolo Zaniolo kimdir?

Nicolo Zaniolo galatasaray

1999 doğumlu olan Zaniolo 2 temmuz İtalya Massa ‘da dünyaya gelmiştir.  Sol ayaklıdır. 190 cm boyunda olan zaniolo güçlü fizik yapısı ile dikkat çekerken babası ise eski bir futbolcu olan Igor Zaniolo ‘un oğludur. Futbol hayatına İtalya’da başladı ve Fiorentina genç takımında uzun süre çalışmalarına devam etti. Ardından Virtus Entella’ya katıldı. Daha sonra burada fark edilen oyuncuyu keşfeden Inter takımı onu kadrosuna kattı.  Radja Nainggolan’ın Inter’e transferinin bir parçası olarak Zaniolo ve Davide Santon’un Roma’ya transferi gerçekleşti. Zaniolo bu sezon 17 maçta 2 gol 3 asist üretmiştir.

Sarı-kırmızılılar bu transfer için Roma’ya 15 milyon euro ödedi. Ayrıca Cimbom, İtalyan ekibine gelecek satıştan yüzde 20’lik bir pay verdi.

Nicolo Zaniolo özellikleri

Oyuncunun güçlü fiziği ile hızı oldukça yüksek. Takım oyununa katkısı ise üst düzey. bunun yanı sıra alan hakimiyeti ve pres gücüde oldukça iyi durumda. Orta saha alanında 10 numarada görev yapıyor. Kısa paslar ve drinplig özelliği ile forvet hattına oldukça destek olacak bir oyuncu profili olduğu göze çarpıyor. Uzun boyu ile hava toplarında etkili olacak kadar iyi ve profesyonel bir oyuncu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bertuğ Yıldırım'ın transferi TFF'ye bildirildi

HIZLI YORUM YAP