Mesut Özil Fenerbahçe'de Başarılı Olur mu? | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Mesut Özil Fenerbahçe’de Başarılı Olur mu?

Mesut Özil Fenerbahçe’de Başarılı Olur mu? kafalar ‘da şimdiden bu soru ortaya çıkmaya başladı. Performans olarak Mesut Özil için yorum yapmadan önce onun kariyerini tartışacak durumda elbette değiliz o bir dünya yıldızı, sevdiği ve özlemini duyduğu kulübe geldi umarım burada başarılı olur diye ümit ediyorum.

Ama Konu Performans olarak bakıldığında geçmiş görüntüsünden oldukça uzak!

Mesut Özil geçmiş dönemde başarılı olduğunu hepimiz biliyoruz ama bu sezon çok kötü bir başlangıç yaptı.

  • 18 maç
  • 1 Gol
  • 2 Asist

Tabii kötü bir oyuncu değil, tabii kariyeri böyle bir oyuncudan beklenen performans bu değil ama gerçekten kötü bir sezon geçiriyor bu onun bu şekilde devam edeceğini göstermiyor elbette, yeteneği var, tecrübe desen zaten var Erol Bulut Sistemi içinde oyum sağlayabilir.

İleriye yönelik toplar atacaktır, şut imkanı bulamayabilir çünkü her maç üzerinde bir baskı olacak kesin olarak önemli olan onun oluşturduğu o boşlukları kim doldurup destek olacak.

Zaman içinde göreceğiz Mesut Özil Erol Bulut2un sistemine ters bir oyuncu Erol Bulut kesin olarak sistemi değiştirip Mesut Özil üzerine kuracaktır. Eğer bunu yaparsa Mesut iyi işler çıkarır, yok Erol bulut kendi sistemine yerleştirmeye çalışırsa Mesut Sadece adı ile anılan bir oyuncu olur ve Erol Bulut’ta sezon sonunda belki ‘de gelmeden gitmiş olur.

 

Umarım İşler İstediğin Gibi Gider Mesut, İkinci Vatanına Hoş Geldin.

Ersoy k

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Brezilyalı ünlü futbolcu Pato, Süper Lig’de hangi takıma transfer olacak?

HIZLI YORUM YAP