Katar farklı milletlerden taraftar mı topluyor! FİFA çıtını çıkarmadı! | Spor
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Katar farklı milletlerden taraftar mı topluyor! FİFA çıtını çıkarmadı!

Katar farklı milletlerden taraftar mı topluyor! FİFA çıtını çıkarmadı!

Katar farklı milletlerden taraftar mı topluyor! FİFA çıtını çıkarmadı! Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler görenleri şaşkına çevirmeye devam ediyor!

PARA VERİP TARAFTARMI TOPLADILAR?

Görüntülerin incelenmesi sırasında Brezilya, Arjantin vb taraftar gruplarının olduğu toplulukların bölgeye ait taraftarlar olmadığı görüntüleri hızla yayılmaya başlandı!

ALLAH’IN SELAMINI KULLANARAK DANSÖZ OYNATIP STADYUMDA KURAN OKUTTULAR!

FİFA dünya kupası şarkısında Katar Selamun aleyküm diyerek dansöz oynatması milyonlarca mümini rahatsız etse de Katar özür dilemediği, Daha sonrasında ise Katar stadyumda kuran okutması ise ülkenin aslında ne vahim durumda olduğu gösterir şekildeydi!

DÜNYA ŞAŞKIN!

Bir çok ülkeden taraftar olduğu belirtilen, çoğunun Pakistan, Afganistan vb Ortadoğu’dan gelen taraftarlar ile propaganda yapılmaya başlanması ise tepkilere neden oldu, FİFA yönetimine tepkiler dinmiyor! FİFA başkanının istifa etmesini ve bir çok kişi FİFA’nın başkan ve yönetim kurumunun hesaplarının incelenmesi gerektiğini savunmaya başladı.

Günlük 10 dolar ile 3 öğün yemek ve konaklama sağladıkları iddia edilmişti..

KATAR AÇIKLAMA YAPTI

– ‘Sahte taraftar’ iddiaları için ne söylendi?

Katar Dünya Kupası CEO’su Nasser Al Khater, konuyla ilgili bir açıklama yaptı;

“Özellikle İngiliz ve Fransız gazetelerinde yayınlanan bazı haberler tamamen asılsızdır. Bu, Katar’ın Dünya Kupası’na ev sahipliği yapma yeteneğini çarpıtma ve sorgulama girişimidir. Katar, Dünya Kupası’na ev sahipliği hakkını kazandığından beri 12-13 yıldır bu turnuvanın imajını bozmak için sürekli girişimler oldu. Bunların hepsine alıştık. Yakında inşallah olağanüstü bir şampiyona düzenleyeceğiz.

Üzüldüğüm şey; bu Katar’da yaşayan bir grup insanı küçük düşürme girişimidir. Bazıları 30-40 yılı aşkın süredir Katar’da ikamet etmekte. Onları Dünya Kupası için kiralanan işçiler olarak nitelendirmek küçümseyici bir ifade. Dünya Kupası için 3.1 milyon bilet sattık. Katar vatandaşlarının çoğu futbolun büyük fanatiğidir. Bu iddiaların tamamen asılsız olduğunu teyit ediyoruz. Ayrıca tüm Katar sakinlerine bu turnuvanın sizin olduğunu söylemek isteriz. Bu, herkes için bir turnuva. Bu, Katar’ı ve halkını temsil eden bir turnuvadır. Körfez’i ve bölgeyi de temsil ediyor.” 

O taraftarların bazı görüntüleri..

Baykushaber.com / Spor / Katar

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Pascal Nouma, Galatasaray taraftarını dövdü, hastanelik etti!

HIZLI YORUM YAP