Fenerbahçe Royal Antwerp maç sonucu: 2-2, grubun en zayıf halkasıydı! | Spor
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe Royal Antwerp maç sonucu: 2-2, grubun en zayıf halkasıydı!

Fenerbahçe Royal Antwerp maç sonucu: 2-2, grubun en zayıf halkasıydı!

Fenerbahçe – Royal Antwerp maç sonucu: 2-2, grubun en zayıf halkasıydı! Fenerbahçe 3 puanı kaçırdı ve büyük bir fırsatı tepti, grubun en zayıf takımı konumunda olan Royal Antwerp ile berabere kalarak rakibine puan bıraktı.

Fenerbahçe istatiksel olarak önde olsa ‘da ileride gol vuruşlarında başarısız bir performans gösterdiği görüldü.

Fenerbahçe Royal Antwerp maç sonucu: 2-2

Fenerbahçe Bir’de penaltı kaçırdığı maçta rakibine üstünlük sağlasa da koruyamadı. Enner Valencia 2 gol atsa ‘da birde penaltı kaçırdı

1′ Maç başladı.

2′ Sağ kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Viktor Fischer ceza sahası içinde kısa pasını arka direğe hareketlenen Mbwana Samatta’ya gönderiyor. Bu topa hareketlenen Mbwana Samatta dokunuşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Antwerp, Mbwana Samatta’nın golüyle skoru 1-0’a taşıyor.

10′ Ceza sahası dışında kısa pasla topla buluşan Viktor Fischer kaleye yerden şutunu gönderiyor ancak bu topu kalecimiz Altay Bayındır kolayca kontrol ediyor.

14′ Ceza sahası dışı sağ çaprazda topla ilerleyen Bright Osayi-Samuel kaleye sert bir şut gönderiyor ancak bu topu kaleci uzanarak kontrol ediyor.

20′ GOL! Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor. Bu topa hareketlenen Marcel Tisserand ön direkte kafa vuruşunu yapıyor. Kaleci Jean Butez’in uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düşüyor. Bu topa hareketlenen Enner Valencia altıpas önünden vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Enner Valencia’nın golüyle skoru 1-1’e taşıyor.

25′ Sol kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Jose Sosa ceza sahası içine ortasını yapıyor ancak bu topu savunma oyuncuları tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.

35′ Jelle Bataille, Enner Valencia’ya ceza sahası içinde yaptığı sert müdahale sonrasında penaltıya sebebiyet veriyor.

36′ Enner Valencia penaltı atışında havadan şutunu gönderiyor ancak bu top üst direğe çarpıp oyun alanına geri dönüyor. Fenerbahçe, Enner Valencia penaltı atışından yararlanamıyor.

43′ Fenerbahçe bir kez daha penaltı kazanıyor.

45′ GOL! Penaltı atışı için topun başına geçen Enner Valencia sol köşeye şutunu gönderiyor. Kaleci doğru tahmin ediyor ancak bu top ağlarla buluşuyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Enner Valencia’nın penaltı golüyle skoru 2-1’e taşıyor.

49′ Fenerbahçe’de Altay Bayındır sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyunda.

52′ Sol kanattan gelişen atakta savunma oyuncularından seken topa hareketlenen Mergim Berisha kaleye şutunu göndermek istiyor ancak bu top etkisiz oluyor ve savunma oyuncuları tarafından uzaklaştırılıyor.

62′ Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu sonrasında topun başına geçen Birger Verstraete ceza sahası içine ortasını yapıyor. Altıpas içinde ön direğe yakın bölgede Pieter Gerkens kafa vuruşunu yapıyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Antwerp, Pieter Gerkens’in golüyle skoru 2-2’ye taşıyor!

68′ Sol kanattan Bright Osayi-Samuel’in ceza sahası içine çevirdiği topa hareketlenen Diego Rossi altıpas içinde dokunuşunu yapıyor ancak bu top kaleci Jean Butez’in kontrolünde kalıyor.

İLK 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Tisserand, Kim, Szalai, Osayi, Sosa, Gustavo, Ferdi, Mesut, Valencia, Berisha.

Royal Antwerp: Butez, De Laet, Bataille, Almeida, Verstraete, Yussuf, Vines, Fischer, Gerkens, Samatta, Frey.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. haftasında yarın Belçika ekibi Royal Antwerp’i konuk ediyor.

Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 19.45’te başlayacak. Rus hakem Sergei Ivanov’un yöneteceği müsabaka, Exxen dijital platformundan canlı yayınlanıyor.

Grupta birer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Fenerbahçe, bir puanla 3. sırada yer alıyor. İlk maçında Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile deplasmanda 1-1 berabere kalan sarı-lacivertliler, ikinci haftada ise konuk ettiği Yunanistan temsilcisi Olympiakos’a 3-0 yenildi. Fenerbahçe, yarın rakibini mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi’ndeki ilk galibiyetini almayı hedefliyor.

Gruptaki ilk 2 maçında sırasıyla Olympiakos’a 2-1, Eintracht Frankfurt’a ise 1-0 mağlup olan dördüncü ve son sıradaki Royal Antwerp ise henüz puan elde edemedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta

HIZLI YORUM YAP