Euro 2020 Kalbi duran Christian Eriksen hayata döndü! | Spor
DOLAR

32,5504$% 0.28

EURO

35,1389% 0.58

STERLİN

40,8122£% 0.5

GRAM ALTIN

2.434,91%-0,14

ÇEYREK ALTIN

4.031,00%-0,97

a

Euro 2020 Kalbi duran Christian Eriksen hayata döndü!

Euro 2020 Kalbi duran Christian Eriksen hayata döndü! Futbol severler derin üzüntü yaşadığı dakikalar ‘da maç durdu, dünyanın kalbi ise Christian Eriksen için attı, milyonlar kişi ise yıldız oyuncu için destek mesajları attı, Türk Milli takımı oyuncuları ‘da destek mesajı gönderdiği görüldü.

UEFA MAÇI ERTEKEDİ

Christian Eriksen kalbinin durması sonucun ‘da sağlık ekipleri direk olarak sahaya girdi ve hayata döndürdü, maç ertelendi. elektro şok cihazıyla kalbi buran oyuncuyu hayata döndürmeye çalıştı. Futbolcular ise etrafında toparlanıp dua ettiler, sevenleri ve eşi ise göz yaşlarına boğuldu anlar kameralara yansıdı. Danimarkalı file bekçisi Kasper Schmeichel ve eski Fenerbahçeli Simon Kjaer de Eriksen’in eşinin yanına giderek onu teselli etti. Christian Eriksen’in sedyeyle saha dışına taşınırken çekilen fotoğrafta bilincinin yerinde olduğu görüldü ve bu kare adeta yüreklere su serpti.

Christian Eriksen’in hastaneye kaldırıldığı ve durumunun stabil olduğu öğrenildi.

DANİMARKA FUTBOL FEDERASYONU: BİLİNCİ AÇIK
Danimarka Futbol Federasyonu, Christian Eriksen’in bilincinin açık olduğunu ve detaylı kontroller için hastaneye götürüldüğünü açıkladı.

MÜSABAKA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK!

Euro 2020 Kalbi duran Christian Eriksen hayata döndü!

UEFA’dan yapılan açıklamada ise, tıbbi acil durum nedeniyle ertelenen karşılaşmanın, iki takım oyuncularının da isteği üzerine kaldığı yerden devam edeceği belirtildi. İkinci yarının 5 dakikalık aranın ardından oynanacağı bilgisi verildi. Açıklamada, Eriksen’in bir an önce sağlığına kavuşması temenni edildi ve her iki takıma örnek davranışları için teşekkür edildi. B Grubu’ndaki Belçika-Rusya karşılaşmasının da planlandığı gibi TSİ 22.00’de başlayacağı kaydedildi

Euro 2020 Kalbi duran Christian Eriksen hayata döndü!

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dardanel Bu Akşam Makarnaya Koyuyoruz Paylaşımı Tepki Çekti, İğrençleşmeyin!

HIZLI YORUM YAP