Cyle Larin Beşiktaş'tan ayrılacak mı, kalacak mı? | Spor
DOLAR

32,5313$% 0.24

EURO

34,9429% 0.47

STERLİN

40,8352£% 0.52

GRAM ALTIN

2.433,40%-0,20

ÇEYREK ALTIN

4.028,00%-1,04

a

Cyle Larin Beşiktaş’tan ayrılacak mı, kalacak mı?

Cyle Larin Beşiktaş’tan ayrılacak mı, kalacak mı? Beşiktaş’ta kalıp kalmayacağı merak edilen ve Beşiktaş’ta kaldığı süre içerisinde performansı ilerleyen oyuncu için çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş’ta kalmak isteyen oyuncunun, maddi olarak iyileşmesi durumunda Beşiktaş’ta kalacağı bildirildi, Beşiktaş yönetimi bizleri zor durumda bırakmayacak şekilde anlaşmalara sağlamamız gerekiyor ama gitmek istiyorsa ‘da gidebilir zorluk çıkarmayız denildi.

Beşiktaş taraftarının sevdiği oyuncular içerisinde olan Cyle Larin için ilerleyen günlerde açıklama yapılması beklenirken, Menajerinin ise açıklamaları spor gündemine girdi.

“KAZANILACAK ÖNEMLİ BİR ROL OYNAMAYA DEVAM EDECEKTİR”

Kanadalı futbolcunun geçtiğimiz sezon pek çok gol attığına dikkat çeken Mavromaras, “Larin, geçen sezon attığı gollerle Beşiktaş’ın iki kupayı almasında ve ekonomik olarak kazanç elde ettiği Şampiyonlar Ligi’nde yer almasında önemli rol oynadı. Beşiktaş’ın kazanacağı kupalarda önemli bir rol oynamaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

“11’DE OYNAYAN DİĞER ARKADAŞLARINA BENZER FİNANSAL ŞARTLAR BEKLİYOR”

Larin’in menajeri, oyuncusunun ekonomik açıdan beklentilerinin olduğunu söyledi. Mavromaras, “Larin, Beşiktaş’ı seviyor. Aynı zamanda ilk 11’de oynayan diğer arkadaşlarına benzer finansal şartları bekliyor. Diğerleriyle benzer bir durum olursa sözleşme konusunda sorun olacağını düşünmüyorum.” dedi.

“LARIN KALMAK İSTİYOR”

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, daha önce Larin ile ilgili yaptığı açıklamada “Larin kalmak istiyor, görüşmeler devam ediyor. Menajeriyle daha yeni görüştük. Canı başka yere gitmek istiyorsa gider. O konuda hiç taviz vermem. Beşiktaş’ta kalmak istemeyen, bizi zor durumda bırakacak futbolcuyla fazla uzun görüşmem, kısa keserim.” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Fotomaç

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ajax 2 Beşiktaş 0 Maç Sonucu Puansız Döndük!

HIZLI YORUM YAP