Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK'ya sevk edildi! | Spor
DOLAR

32,5512$% 0.27

EURO

34,9347% 0.42

STERLİN

40,7946£% 0.43

GRAM ALTIN

2.437,22%-0,04

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%-0,85

a

Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK’ya sevk edildi!

Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve Aboubakar, PFDK’ya sevk edildi! Sosyal medyada bir çok Beşiktaşlı futbol severin tepkisine sebep olayla ilgili olarak

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, “sportmenliğe aykırı hareket” ve “hakaret” nedeniyle, Vincent Aboubakar ise “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Beşiktaş Kulübü; saha olayları, usulsüz seyirci alınması ve talimatlara aykırı hareketler nedeniyle PFDK’ya sevk edildiği bildirildi, Beşiktaş yönetimin konuyla ilgili açıklama yapması beklenirken bir çok kişi ise konuyla alakalı olarak Beşiktaş’ın önünü kesmek için yapılan bir olay olduğu gözleniyor denildi.

Beşiktaş taraftarı ateş püskürdü! Sosyal medyadan tepkileri dile getiren futbol severler ikinci Lig’de seyircili maç oynatan takımlar olduğunu gördük, haftalarca seyircili oynadılar bu takımların cezasını aynı gün vermeyip konu Beşiktaş’a gelince kükremeye başlayanların tek amacının Beşiktaş’ın şampiyonluğunu engellemek olduğunu biliyor dedi.

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, “sportmenliğe aykırı hareket” ve “hakaret” nedeniyle, Vincent Aboubakar ise “sportmenliğe aykırı hareket” nedeniyle tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Fenerbahçe-Sivasspor maçında Filistin unutulmadı tebrikler Fenerbahçe!

HIZLI YORUM YAP