Beşiktaş Pape Alioune Ndiaye ile ilgileniyor defansa takviye! | Spor
DOLAR

32,4102$% -0.13

EURO

34,9198% 0.33

STERLİN

40,8195£% 0.43

GRAM ALTIN

2.427,35%-0,45

ÇEYREK ALTIN

4.018,00%-1,24

a

Beşiktaş Pape Alioune Ndiaye ile ilgileniyor defansa takviye!

Beşiktaş Pape Alioune Ndiaye ile ilgileniyor defansa takviye! Şampiyon olma ihtimali %75 olan Beşiktaş önümüzdeki sezonun çalışmalarına şimdiden başladı, Sergen Yalçın defans hattı için özellikli oyuncular istedi!

Oyuncunun asıl alanının stoper olduğu bilinirken aynı zamanda ön libero mevkisi içinde oynayacak olması ise transferin diğer sebepleri içerisinde lig içinde ve Avrupa’da olacak aksilikler,  şimdiden düşünen Beşiktaş çok özellikli oyuncular almayı planlıyor, Aynı şekilde Defans hattını güçlendirecek olan Beşiktaş Forvet için ise pivot bir forvet oyuncusu alacak, defansın solu için ise orta özelliği olan oyuncu almayı planlayan Beşiktaş, güney Amerika ve İngiliz ekiplerinden Rıdvan ile oynayabilecek oyuncu aradığı belirtilmişti,

Sol defans hattındasın memnun olmayan Sergen Yalçın Rıdvan’ında gelişe bilmesi için onunla değişkenli ve geliştirebilecek kaliteli bir oyuncu alınmasını istedi.

Kale için ise Milli takım kalecilerinin olmasını isteyen Sergen Yalçın Ersin ile değişen bir Kaleci olması ve en az iki yıl içinde Ersinin gelişimini tamamlayarak as kaleci olmasını istiyor.

Pape Alioune Ndiaye 23 maçta görev alırken oldukça sert ve hava toplarında hakim olması ile dikkat çekiyor. Sol ayağını kullanan oyuncu Vida ile birlikte uyum sağlaması bekleniyor.

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

2021 Türkiye Süper Lig şampiyonu son iki maça kaldı!

HIZLI YORUM YAP