Vin Diesel, eski asistanına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Vin Diesel, eski asistanına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor!

“Hızlı ve Öfkeli” film serisinin ünlü yıldızı Vin Diesel, eski asistanı Asta Jonasson tarafından cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor. Jonasson’un iddialarına göre, cinsel saldırıdan sadece birkaç saat sonra asistan işten çıkarıldı.

Vin Diesel’e Yöneltilen İddialar: Vin Diesel’in eski asistanı Asta Jonasson, Los Angeles’ta açtığı davada 2010 yılında “Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu” filminin çekimleri sırasında Vin Diesel tarafından cinsel saldırıya uğradığını öne sürdü. Jonasson, saldırıdan zor kurtulduğunu belirtirken, aynı gün içinde Diesel’in kız kardeşi tarafından aranarak işine son verildiğini iddia etti.

Dava Açılan Taraflar: Asta Jonasson, sadece Vin Diesel’e değil, aynı zamanda Diesel’in kız kardeşi Samantha Vincent ve Diesel’in sahibi olduğu One Race Films şirketi aleyhine de dava açtı. Jonasson’un suçlamaları arasında “cinsiyet ayrımcılığı” ve “haksız fesih” bulunuyor.

Vin Diesel’in Avukatından Açıklama: Vin Diesel’in avukatı Bryan Freedman, yaptığı açıklamada müvekkilinin tüm iddiaları reddettiğini belirtti.

Vin Diesel’in Kariyeri ve Tanınırlığı: Vin Diesel, “Hızlı ve Öfkeli” serisinin yanı sıra “Guardians of the Galaxy” (Galaksinin Koruyucuları), “XXX” ve “Riddick” gibi önemli filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Aynı zamanda yapımcılık da yapan Diesel, Hollywood’ın en çok kazanan aktörleri arasında yer alıyor.

Sonuç ve Gelişmeler: Dava süreci devam ederken, Vin Diesel’in eski asistanı Asta Jonasson’un iddiaları, hem hukuki hem de kamuoyu açısından yakından takip ediliyor. Diesel’in kariyeri üzerinde bu iddiaların etkisi de merakla bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisine zorla not okutturup video çektiği iddiasıyla hakim karşısında

HIZLI YORUM YAP