Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisine zorla not okutturup video çektiği iddiasıyla hakim karşısında | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisine zorla not okutturup video çektiği iddiasıyla hakim karşısında

Ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a video çekme ısrarı suçlamasıyla mahkemeye çıktı. Karacakaya, suçlamaları reddederken, duruşma çıkışında basına açıklama yaparak “Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı. Çok güzel sürprizler var yani her şey güzel olacak” dedi.

Haber: Oyuncu Batuhan Karacakaya, eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a “Bana video çekeceksin” ısrarı iddiasıyla mahkemeye çıktı. Şişli’de yaşanan olayın duruşması, İstanbul 19. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Duruşma çıkışında Karacakaya, suçlamaları kabul etmediğini ve güzel sürprizlerin olduğunu söyledi. Eski sevgilisi ise duruşma sonrası ağlayarak uzaklaştı.

Karacakaya’nın Açıklamaları: Batuhan Karacakaya, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Her şey çok güzel gidiyor. Suçlamaları kabul edecek bir şey kalmadı Allah’ın izniyle, inşallah ama çok güzel sürprizler var yani güzel olacak her şey. Davanın şu anda ilki bitti, şu an her şey benim için güzel gidiyor. Onun dışında başka bir şey yok zaten. Güzel gidiyor, güzel sürprizlerimiz var inşallah” ifadelerini kullandı.

Suçlamaların Arka Planı: İddianameye göre, Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a zorla video çektirdiği iddia ediliyor. Olay, müstakbel bir tarihte gelişen bir olayın ardından ortaya çıkmış. Aslanpay’ın iddiasına göre, Karacakaya’nın bir arkadaşı üzerinden kendisine gönderilen tehdit içerikli bir mesaj sonrasında, Karacakaya tarafından zorla video çektirilmiş. Aslanpay, mahkemede ağlayarak durumu anlattı.

Batuhan Karacakaya’nın eski sevgilisi Ayşe Fatma Aslanpay’a video çektirme iddiasıyla devam eden davada, oyuncu suçlamaları reddediyor ve güzel sürprizler olduğunu belirtiyor. Mahkeme süreci devam ederken, kamuoyu duruşmada yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Engin Polat, Dilan Polat’la görüşmek için Pembe Oda talebinde bulundu, Hamile mi Kalacak?

HIZLI YORUM YAP