Ebru Gündeş Hamile mi? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Ebru Gündeş Hamile mi?

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş’in, iş insanı Murat Özdemir ile Dubai’de gerçekleştirdiği evliliği magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evliliği duyuran ünlü ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin bir dille duyurdu.

Onur Akay, Ebru Gündeş’in hamileliğini doğrularken, çiftin önce imam nikahı yaptığını ve daha sonra resmi nikahlarını gerçekleştirdiğini belirtti. Gündeş’in hamile olduğu haberiyle birlikte, nikah tarihlerinin öne alındığına dikkat çekildi.

Ünlü sanatçının hamile olduğu iddiası, Onur Akay’ın kaynağının güvenilir olduğunu ifade ettiği bir ünlü isme dayandırıldı. Akay, bu iddiayı kesin olarak doğrulattığını ve Ebru Gündeş’in hamile olduğunu net bir şekilde duyurdu.

Ebru Gündeş’in eliyle karnını tuttuğu bir fotoğraf, düğün yemeğinden sonra paylaşıldı ve bu detay da hamilelik iddialarını güçlendirdi.

Ebru Gündeş’in hayatı boyunca yaşadığı evlilikler ve ilişkiler magazin gündeminde sık sık yer almıştı. 2010 yılında Rıza Sarraf ile yaptığı evlilikten bir kızı olan Gündeş, 2021’de Sarraf’ın kendisini aldattığı iddiasıyla anlaşmalı olarak boşanmıştı. Bu yeni gelişme, sanatçının hayatında yeni bir dönemin başladığını gösteriyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Dilberay Filmi: Oyuncuları, Konusu ve Çekim Yeri

HIZLI YORUM YAP