Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Tutuklandı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Sosyal Medya Fenomeni Kıvanç Talu ve Eşi Beril Talu Tutuklandı

Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, reklam kampanyası bahanesiyle yakın çevrelerini 150 milyon lira dolandırdıkları suçlamasıyla tutuklandı. İddialara göre, çift, sosyal medya hesapları üzerinden reklam kampanyası yapacakları söylentisiyle çevrelerinden topladıkları parayı sahte bir proje için kullanarak dolandırmıştır.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucunda çift hakkında yurt dışına çıkış yasağı getirilmişti. Dün Gürcistan’dan dönerken Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gözaltına alınan Kıvanç ve Beril Talu çifti, Asayiş Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen işlemlerin ardından Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.

Savcılık ifadesinin ardından “Tacir veya şirket yöneticisi olan ya da şirket adına hareket eden kişilerin ticari faaliyetleri sırasında kooperatif yöneticilerinin kooperatifin faaliyeti kapsamında dolandırıcılık” suçlamasıyla Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Talu çifti, hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın detaylarına göre, çiftin reklam kampanyası adı altında topladıkları parayı sahte bir projeye yönlendirdikleri ve daha sonra kaçtıkları belirtiliyor. Bu durum, mağdur olan kişiler tarafından şikayet edilerek soruşturmanın başlatılmasına sebep oldu. Tutuklanan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’nun cezaevindeki süreçleri ise mahkeme kararına bağlı olarak devam edecek.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şarkıcı Ferman Toprak, İşçileri Dövdüğü İddiasıyla Gözaltına Alındı

HIZLI YORUM YAP