Şarkıcı Ferman Toprak, İşçileri Dövdüğü İddiasıyla Gözaltına Alındı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Şarkıcı Ferman Toprak, İşçileri Dövdüğü İddiasıyla Gözaltına Alındı

Şarkıcı Ferman Toprak, Beykoz’daki lüks villasının tadilatını yaptıran işçilere parasını ödemediği iddiasıyla çıkan tartışmada işçileri dövdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı. Şarkıcının villasının tadilatını üstlenen işçiler, Ferman Toprak’ın kendilerine silah çektiğini, silahın kabzasıyla vurduğunu ve ardından sopalarla saldırıya uğradıklarını ifade etti.

Ferman Toprak’ın 5 katlı lüks villasının baştan sona tadilattan geçtiği ve 1.5 milyon lira karşılığında anlaşıldığı ancak ödeme yapılmadığı belirtildi. İşçiler, yaşanan anları anlatarak, “Silahın kabzasıyla kimimizin kafasına kimimizin göğsüne vurdular. Ferman Toprak, ‘Savcı da benim hakim de benim ceza almam’ dedi. Biz canımızı zor kurtardık. Parayı ödememek için çamura yatıyor.” şeklinde konuştular.

Olay sonrasında hastaneye kaldırılan işçiler, Ferman Toprak’tan şikayetçi oldu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan ünlü şarkıcının şiddet olaylarına karıştığı iddiaları gündemi sarsarken, soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Ferman Toprak, Türkiye’de tanınan bir şarkıcı olup, “Hayatı Tesbih Yapmışım” şarkısıyla bilinmektedir. Ayrıca, müzik kariyerinin yanı sıra evlilikleri ve özel hayatıyla da medyanın ilgisini çekmektedir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Galatasaraylı Torreira ve Oyuncu Devrim Özkan Ayrıldı

HIZLI YORUM YAP