Selin Ciğerci Askeri alana girip eşini almıştı açıklama yaptı: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Selin Ciğerci Askeri alana girip eşini almıştı açıklama yaptı: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks

Selin Ciğerci Askeri alana girip eşini almıştı açıklama yaptı: Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks Binlerce ekişinin tepkisine neden olan Selin Ciğercinin eşini askerden alma görüntüleri tartışma konusu!

MSB AÇIKLAMA YAPTI

Tepkiler sonrasında ise MSB açıklama yaparak ayrıcalık yapanlar hakkında işlem yapacağını bildirdi. İşlem yapılacak personellerin ise durumu henüz açıklanmadı!

Açıklamalarının devamında ise Ciğerci, “Gökhan da çok üzüldü. Birçok insan askeriyeye çocuklarını almaya arabayla geliyor, arabayla da çıkıyor. Burada problem sadece arabaların markaları yüzünden… Ne yapabiliriz, arabalarımız lüks, buydu yani” dedi.

Tepki çeken görüntülerin ardından MSB de harekete geçti. Güvenlik kaynakları konu hakkında yaptığı açıklamada, “Tezkeresini alan bir askerin Mamak’ta görev yaptığı kışladan araç konvoyuyla çıktığına ilişkin sosyal medyada yer alan görüntüler üzerine derhal inceleme başlatılmıştır. Her vatan evladının çok değerli ve eşit olduğu Türk Silahlı Kuvvetleri bu tür bir davranışın kabul edilmesi asla mümkün değildir. Kuralların ve disiplinin bozulmasına asla müsaade edilmeyen TSK da buna aykırı davranışta bulunanlarla ilgili derhal gereği yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Doja Cat Grammy Ödül törenin ‘de iç çamaşırı olay oldu!

HIZLI YORUM YAP