Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e "geçmişi kirli" cevabı: Masum kıza tecavüz ettin! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3668$% -0.36

EURO

34,6685% -0.43

STERLİN

40,5578£% -0.43

GRAM ALTIN

2.384,07%-1,58

ÇEYREK ALTIN

3.934,00%-1,51

a

Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e “geçmişi kirli” cevabı: Masum kıza tecavüz ettin!

Seda Sayan’dan Mehmet Ali Erbil’e “geçmişi kirli” cevabı: Masum kıza tecavüz ettin! Magazin dünyası şok bir haber ile sarsıldı, binlerce kişi ise haberle ilgili araştırma yaparken, Seda Sayan paylaşımlarını sildi.

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil için masum hizmetçi kıza tecavüz ettin diyerek sosyal medya hesabından duyuru yaptı ve ekledi. Geçmişi kirli olan sensiz dedi.

Ruhunu Arındır!

O masum genç hizmetli kıza tecavüz ettiğinde sesimiz çıkmadı bu yüzden geçmişim kirli ama geçmişi kirli olan sensin dedi.

Kısa süre sonra ise paylaşımları silerek dua et çocuklarına diyerek açıklamada bulundu, Mehmet Ali Erbil ise konuyla alakalı ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Tecavüz edildiği iddia edilen genç kız ve hizmetçinin ise kim olduğu henüz bilinmiyor. Seda Sayan’a tepkilerde geldi, o yıllarda neden sustunuz şimdi konuşuyorsunuz diyen milyonlar hem Seda Sayan hem de Mehmet Ali Erbil’e ateş püskürdü, konuyla ilgili savcuılığın ise harekete geçmesi bekleniyor.

“GEÇMİŞİ KİRLİ OLAN SENSİN”

Bir sonraki paylaşımında, “Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin, ailen, herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin” dedi.

Mehmet Ali Erbil tecavüz seda sayan

Mehmet Ali Erbil tecavüz seda sayan

Kaynak: Gt

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 yıl sonra yeniden dudak dudağa öpüştü!

HIZLI YORUM YAP