Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 yıl sonra yeniden dudak dudağa öpüştü! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 yıl sonra yeniden dudak dudağa öpüştü!

Jennifer Lopez ve Ben Affleck 17 yıl sonra yeniden dudak dudağa öpüştü! Milyonlarca erkeğin hayali süsleyen kadın olarak bilinen ve Tüm dünya tarafından sevilen Jennifer Lopez yeni aşkı Ben Affleck ile yeniden birlikte olduğu görüntüler yayınlandı.

Görüntülerde çifte tebrik mesajları yağmaya başlarken, çift için milyonlarca kişi olumlu yorumda bulundu!

Küllerinde doğan aşk!

Geçmiş dönmede yaşadıkları aşk ile gündeme gelen ikilinin sıcak görüntüleri ise milyonlarca kişi tarafından izlendiği görüldü. Çift konuyla alakalı henüz bir açıklama yapmazken evlilik hayallerinin kurulduğu iddia edildi.

17 yıl sonra yeniden bir araya gelen dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ve oyuncu Ben Affleck bir restoranda dudak dudağa öpüşürken yakalandı. 2004 yılında ayrılan çiftin tekrar birlikte oldukları haberi dünya magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü

Magazin dünyasını en gözde çiftelerinden olan ancak 2014 yılında ayrılık haberi ile hayranlarını derinden üzen Jennifer Lopez ve Ben Affleck çifti 17 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Barışmaları ile gündem olan ünlü çiftin ilk pozları da barışmaları kadar olay oldu.

RESTORANDA ÖPÜŞTÜLER

51 yaşındaki Lopez ve 48 yaşındaki Affleck, Malibu’da Nabu adlı restoranda bir araya gelerek akşam yemeği yedi. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen çiftten beklenen fotoğraf ise yemeğin devamında geldi. 17 yıl sonra dudak dudağa görüntülenen çift, önümüzdeki dönemde daha büyük sürprizler yapacaklarının sinyalini verdi.

“İkisi de bu sefer ilişkilerinden umutlular ve çaba harcıyorlar. İkisi de olgunlaştı ve aynı noktadalar ve bu kolay oldu.”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sinan Çetin teknede soyundu, şort değiştirdi! Olum Kafayı mı Yediniz?

HIZLI YORUM YAP