Nursel Ergin Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Nursel Ergin Kimdir?

Gündüz kuşağının en sevilen isimlerinin başında Nursel Ergin geliyor. Yıllardan bu yana ekranlarda yer alan Nursel Ergin; bilhassa kadınların en sevdiği kişilerden birisidir. Her ne kadar gündüz kuşağı programları ile bilinse de ekran serüveni çok eskilere dayanmaktadır. Yazımız sayesinde Nursel Ergin hakkında bilgi alabilirsiniz.

Nursel Ergin Kaç Yaşındadır?

Nursel Ergin Kaç Yaşındadır?

30 Temmuz 1980 tarihinde dünyaya gelmiştir. 2022 yılında olduğumuz şu günlerde kendisinin 42 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. İstanbul doğumludur. Şanssızlıklarla dolu bir hayatı vardır. Henüz çocuk yaşında anne ve babasından ayrı kalmıştır. Tüm çocukluğunu yetiştirme yurdunda geçirmiştir. Yetiştirme yurdundan ayrılır ayrılmaz evlenmiştir. Vermiş olduğu röportajlarda 18 yaşında evlendiğinden bahsetmiştir. Söz konusu evlilikten bir kızı vardır. Birçok ünlü anne gibi onun da çocuğunu bilhassa ekranlardan ve sosyal medyadan uzak tuttuğunu ifade etmek gerekir. Yalnızca kızının adının Bengü Çınar olduğu bilinir.

Nursel Ergin Ne Zamandan Bu Yana Tanınıyor?

Nursel Ergin; ekranlara ilk kez Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla gelmiştir. 2007 yılında başlayan bu yarışmayı ekranların popüler ismi Acun Ilıcalı sunmuştur. Nursel Ergin; bu yarışmada hem başarısı hem de şanssızlıklarla dolu hayat hikayesi ile dikkat çekmiştir. Aylarca kaldığı yarışma sayesinde güncel popülerliğine adım atmıştır.

Nursel Ergin; Var Mısın Yok Musun yarışması sırasında farkında olmadan kişiliği hakkında da birtakım ipuçları vermiştir. Samimiyeti, pozitifliği ve mantıklı konuşmaları ile öne çıkmıştır. Bu sayede, kendini izleyicilere sevdirmiştir.

Sonuç olarak, Nursel Ergin’in 15 yıldır tanındığını ifade edebiliriz.

Nursel Ergin Hangi Dizi ve Programlarda Yer Aldı?

Nursel Ergin’in Var Mısın Yok Musun isimli yarışmadaki popülerliği birçok yapımcının dikkatini çekmiştir. Yarışmanın hemen ardından Cam Kırıkları isimli dizinin kadrosuna katılmıştır. Söz konusu dizide Suna karakterini canlandırmıştır. Ancak, dizi oyunculuğu kariyeri kısa sürmüştür.

Nursel Ergin; şansını bir de gündüz kuşağı programlarında denemek istedi. Mutfağım isimli yemek programıyla seyircinin karşısına çıktı. Söz konusu program çok fazla sevildi. Yüksek reytingleri ile öne çıktı. Nursel Ergin; bu program sayesinde hafta içi her gün insanların evine konuk oldu. Hem birbirinden güzel yemek tarifleri vermesi hem de samimiyeti ile insanları etkilemesi sayesinde popülerliğine popülerlik kattı.

Nursel Ergin; Mutfağım isimli programın ardından Nursel’in Mutfağı isimli farklı bir yemek programı ile izleyicinin karşısına çıkmıştır. Kendisi 2015 yılından bu yana yaklaşık yedi yıldır farklı programlar ile ekranlara gelmektedir. Bunun yanı sıra, Instagram’da da bir hayli popülerdir.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

HIZLI YORUM YAP