Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5186$% 0.19

EURO

34,5707% 0.03

STERLİN

40,4233£% 0.11

GRAM ALTIN

2.491,12%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.261,00%0,00

a

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir?

Aleyna Kalaycıoğlu kimdir? Türkiye’nin en sevilen ve en çok takip edilen yarışma programlarının başında tahmin edebileceğiniz gibi Survivor geliyor. 2005 yılından bu yana yayınlanan ve bilhassa 2011 yılından itibaren kendisine yer bulan Ünlüler – Gönüllüler formatı ile güncel popülerliğine erişen Survivor; ekranlara birçok ismi kazandırdı. Survivor sayesinde hatırı sayılır popülerliğe erişen isimlerden birisi de Aleyna Kalaycıoğlu!

Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Aleyna Kalaycıoğlu

Aleyna Kalaycıoğlu; 1998 yılında Bursa’da dünyaya gelmiş eski bir Survivor yarışmacısıdır. Güzelliği ile dikkat çeker. Genç kadın; Bursa’da doğmasına rağmen çocukluk yıllarını Yalova’da geçirmiştir. Kendisi 10 yaşındayken anne ve babası ayrılmıştır. Bu ayrılığın ardından hayatına kız kardeşi ile beraber annesinin yanında devam etmiştir.

Aleyna Kalaycıoğlu; anne ve babasının ayrılması ile beraber İstanbul’da yaşamaya başladı. Liseyi de İstanbul’da okudu. Çocukluğundan itibaren kendisine büyük hedefler belirleyen Kalaycıoğlu; üniversiteyi yurt dışında okumak adına dil eğitimi almayı tercih etti. Tam bir yıl boyunca yoğun bir şekilde İngilizce öğrendi.

Aleyna Kalaycıoğlu; Amerika’da uçak mühendisliği okumaya hak kazandı. Harika bir bölümü Amerika gibi fırsatlar ile dolu bir ülkede okumak Aleyna Kalaycıoğlu’nun ne kadar başarılı bir kadın olduğunu gösteriyordu. Genç kadın; üniversite eğitimi boyunca farklı sporlar ile de ilgilendi. Sosyal hayatından taviz vermedi.

Çocukluğundan bu yana Survivor yarışmasını izleyen Aleyna Kalaycıoğlu; günün birinde yarışmaya başvurmaya karar verdi. Uzun süren eleme sürecini başarı ile tamamlayarak Survivor 2021 yarışmasının Gönüllüler takımında yer almaya hak kazandı.

Aleyna Kalaycıoğlu Boyu ve Kilosu

Düzgün fiziği ile dikkat çeken Aleyna Kalaycıoğlu; 1.67 boyundadır. Aynı zamanda 55 kilodur. Boyuna göre ideal kilosu ile öne çıkar.

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’da Neler Yaşadı?

9 Ocak 2021 tarihinde başlayan Survivor 2021; izlenme rekorları kırdı. Dominik Cumhuriyeti’ndeki bu yarışmaya katılan isimlerden birisi de Aleyna Kalaycıoğlu idi. Gönüllüler takımında yer alan genç kadın; yarışmanın başlaması ile beraber performans anlamında öne çıkmaya başladı. Yarışmanın henüz üçüncü haftasında eleme adayı olarak gösterildi. Ancak, seyirciden gelen oylar neticesinde yarışmada kalmaya devam etti.

Aleyna Kalaycıoğlu; yarışmanın son haftalarında ünlü oyuncu Batuhan Karacakaya’yı eledi. Yarı finale yükseldi. Survivor 2021’i dördüncü olarak tamamladı. İsmail Balaban’ın kazandığı yarışmanın unutulmaz isimlerinden birisi oldu.

Aleyna Kalaycıoğlu; yarışmanın ardından bilhassa sosyal medyada konuşulmaya devam etti. Genç kadının güncel tarih itibariyle Instagram’da 563 bin takipçisi bulunuyor. Ayrıca, son olarak Bedelini Ödedim isimli bir şarkıyı seslendirdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burak Deniz Kimdir?

HIZLI YORUM YAP