Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı, öpüşürken görüntüleri yayınlanmıştı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı, öpüşürken görüntüleri yayınlanmıştı!

Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı ayrıldı, öpüşürken görüntüleri yayınlanmıştı! TV8 Survivor Türkiye programında ünlenen ikilinin ilişkisi yarışma bittikten sonra ortaya çıkmıştı, Yağcı yarışma boyunca kardeşim dediği Nisa ile yakınlaşması ve öpüştükleri video deşifre olmuştu ikili sonrasında ilişkilerini duyurdu. Çiftin ayrılık haberleri hayranlarını üzdü!

Nisa Bölükbaşı ise üzücü haberi Instagram hesabından duyurdu!

Barış Murat Yağcı evlilik teklifi ettiği Nisa’dan olumlu yanıt alamamıştı daha sonrasında kitap çıkarak Murat Yağcı  Yüzlerce kadını tavlayıp onunla eve gelerek sırtımı dönüp uyumak bana tatmin veriyor demesi üzerine bir çok kişi tepki verdi!

Barış Murat Yağcı ise 20’li yaşlarımın durumudur demesi ise kimseyi inandırmadı

Yaşananların ardından Nisa Bölükbaşı, “Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum.” dedi.

Bir çok kişi ise Nisaya tepki verirken Nisanın popüler olmak için Barış ile birlikte olduğunu söylerken Barış Murat Yağcı için ise kötü ifadeler sarf edildi sosyal medya üzerinden.

Barış Murat Yağcı için ise kısa zaman içinde farklı bir ilişkiye başlaya bileceği ifade edildi. Barış Murat Yağcı ise konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Chloe Loughnan’ın sevgilisi Andy O’Connell olduğu ortaya çıktı

HIZLI YORUM YAP