Chloe Loughnan'ın sevgilisi Andy O'Connell olduğu ortaya çıktı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Chloe Loughnan’ın sevgilisi Andy O’Connell olduğu ortaya çıktı

Chloe Loughnan’ın sevgilisi Andy O’Connell olduğu ortaya çıktı, Serdar Ortaç ile evliliğini bitirdikten sonra ülkesine dönen Chloe yeni bir aşk haberi ile gündeme girdi.

Birlikte oldukları sürenin ise hayli fazla olduğu anlaşıldı, Çiftin resimlerini sosyal medyada paylaşması ise hayranlarını sevindirdi. Ünlü modelin gönlünü İrlandalı futbolcu çaldı!

Chole Loughnan sevgilisiyle olan paylaşımına ise özel bir not ekleyerek bir mesaj verdi! Benim notunu paylaştı, Bu söz üzerine ise yorumcular çiftin yakın zamanda evlene bileceğini iddia etti, Futbolcunun ise uzun zamandır Chole Loughnan ile olan ilişkisini sosyal medyadan paylaştığı görüldü.

Çocukluktan bu yana tanıştıkları iddia edildi, çiftin sevgililer gününde birlikte olduğu hayli samimi görüldükleri resmi uzun zaman önce paylaştıkları ve seni seviyorum notu düşüldüğü görüldü.

Chloe Loughnan'ın sevgilisi Andy O'Connell olduğu ortaya çıktı

TOPCU OUT TOPCU İN!

Serdar Ortaç’tan hayli yüksek nafaka alan modelin evlendiği an ise nafaka alamayacağı bildirildi, Serdar Ortaç ise evlensin nafakadan kurtulurum dediği yakın çevresinin iddiası.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mustafa Üstündağ, eski eşinin rol arkadaşı Ferdi Sancar’ı tehdit ettiği iddia edildi!

HIZLI YORUM YAP