Murat Dalkılıç ile Sezer Çakır aşk mı yaşıyor? Aynı araçta yakalandılar! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4158$% -0.07

EURO

34,8196% 0.2

STERLİN

40,6386£% 0.16

GRAM ALTIN

2.430,65%-0,31

ÇEYREK ALTIN

4.013,00%-0,85

a

Murat Dalkılıç ile Sezer Çakır aşk mı yaşıyor? Aynı araçta yakalandılar!

Murat Dalkılıç ile Sezer Çakır aşk mı yaşıyor? Aynı araçta yakalandılar! Başarısız ilişkilerin adamı Murat Dalkılıç bu seferde başka bir güzel ile araba ‘da yakalandı! Daha önce evlenen ve boşanan daha sonrasında Hande Erçel ile birliktelik yaşayan Dalkılıç Hande Erçel’den ayrılmış ve terk etmişti bu Sefer’de başka bir güzel ile yakalandı.

Hande Erçel’in Kerem Bürsin ile yeni bir aşka yelken açmasından sonra, Murat Dalkılıç, adının aşk dedikodularına karıştığı Sezer Çakır ile görüntülendi, yüzlerinde gülücükler, mutluklarına diyecek yoktu!

Muhabiri fak edince yüzleri gizlemeye çalıştılar! Maskeleri yoktu!

İlk önce panikledikleri görünen çiftin yan yana oturdukları ve maskelerinin olmaması ise dikkatlerden kaçmadı.. Neden yüzünüzü gizliyorsunuz sorusuna makyajım yok cevabı verdi, fakat makyajlı olduğu kameralara yansıdı!

Sadece arkadaşız!

Ulusta bir eve birlikte girdiler! Sezer Çakır, 1999–2015 yılları arasında milli futbolcu Oktay Derelioğlu ile evlilik yaşamıştı. İkilinin ilişkisi magazin dünyasına bomba gibi düşerken ilişkilerinin olup olmadığı ise merak konusu oldu! İkilinin aynı eve girmeleri ise soru işaretlerini beraberin ‘de getirdi!

Murat Dalkılıç ile Sezer Çakır aşk mı yaşıyor

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Defne Samyeli’den ‘Yaza hazırız’ pozu! Fit vücudu ile dikkat çekiyor!

HIZLI YORUM YAP