Defne Samyeli'den 'Yaza hazırız' pozu! Fit vücudu ile dikkat çekiyor! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3044$% 0.11

EURO

35,0272% 0.1

STERLİN

40,7484£% 0.22

GRAM ALTIN

2.460,10%0,58

ÇEYREK ALTIN

3.994,00%0,02

a

Defne Samyeli’den ‘Yaza hazırız’ pozu! Fit vücudu ile dikkat çekiyor!

Defne Samyeli’den ‘Yaza hazırız’ pozu! Fit vücudu ile dikkat çekiyor! Ünlü sunucunun pozu ile genç kızlara taş çıkarmaya devam ediyor, spora olan düşkünlüğü ile dikkat çeken Defne samyelinin vücudu için bir çok kullanıcı kendisine baktığı için gurur duymalı derken bazı kullanıcılar ise defne pozitif bir kadın olması ile asla pes etmiyor, yıllar geçse ‘de güzelliğini koruyor ve her geçen gün daha çok güzelleşiyor denildi.

İki çocuk annesi Samyeli, çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 48 yaşındaki Samyelinin resimlerine beğeni yağdı!

Şarkıcının paylaşımına; ‘Biz de yedik içtik şiştik yaza hazır değiliz!’, ‘Bu kadına zaman uğramıyor arkadaş!’, ‘Ben de bugün yedi şınav çektim hedefim 10 inşallah!’, ‘Biz de ne yapalım evde oturuyoruz’, ‘Biz de hazırız kapıdan çıkamayacağız’ gibi yorumlar geldi.

New York caddelerinde çekilen fotoğraflarını, 800 bin takipçili Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmemişti.

Defne samyeli geçtiğimiz yıllarda ise magazin dünyasını oldukça fazla sarmıştı bir çok kişi ise Defne Samyelinin kızlarından bile daha güzel olduğunu, bu kadar güzel olması sebebi ile nazar değmesinden korkuyor olmalı gibi yorumlarında geldiği görüldü.

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bornozlu pozuyla Bayram kutlayan Fahriye Evcen’e tepki yağdı!

HIZLI YORUM YAP