Hasan Biltekin Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4296$% 0.14

EURO

34,6051% 0.02

STERLİN

40,5211£% 0.04

GRAM ALTIN

2.381,65%0,07

ÇEYREK ALTIN

3.913,00%-0,03

a

Hasan Biltekin Kimdir?

Hasan Biltekin Kimdir? Acun Ilıcalı; TV8’i satın aldıktan sonra birçok projesini söz konusu kanala aktardı. Bilhassa Survivor Türkiye sayesinde reyting rekorları kırdı. Bunun yanı sıra, Yetenek Sizsiniz Türkiye ve O Ses Türkiye gibi programları ile de göz doldurdu. Acun Ilıcalı; son yıllarda MasterChef programı ile de gündem olmayı başardı. Survivor Türkiye yarışmasının final yapmasının ardından başlayan MasterChef; tıpkı Survivor gibi aylar boyunca devam ediyor. Reytinglerde üst sıraları gören bu programın hayran kitlesi bir hayli fazla!

MasterChef ilk defa 2018 yılının Eylül ayında başladı. 23 Aralık 2018 tarihinde final yapan ilk sezonun şampiyonu Uğur Kardaş oldu. İkinci sezon 18 Ağustos 2019 tarihinde başlayıp 30 Aralık 2019 tarihinde sona erdi. Cemre Uyanık söz konusu sezonun şampiyonu olmayı başardı. Üçüncü sezon ise 17 Temmuz 2020 tarihinde başladı. 3 Ocak 2021 tarihinde biten yarışmayı Serhat Doğramacı kazandı. MasterChef dördüncü sezonu 26 Haziran 2021 tarihinde başladı. Final ise 14 Ocak 2022 tarihinde yayınlandı. Bu sezonun şampiyonu ise Eren Kaşıkçı oldu. Gelin, MasterChef’in son sezonuna katılan ve yarışmayı ikincilikle bitiren Hasan Biltekin’in kim olduğuna bir göz atalım!

Hasan Biltekin Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Hasan Biltekin; 2022 yılında olduğumuz şu günlerde 28 yaşındadır. Aslen Nevşehirli olmakla beraber daha önce de söylediğimiz gibi MasterChef’in 2021 – 2022 sezonuna yarışmacı olarak katılmıştır. Yıllardan bu yana yemek sektöründe yer alır. Lise ve üniversite eğitimini de bu yönde almıştır. MasterChef öncesinde de çok sayıda yemek yarışmasına katılmıştır. Söz konusu yarışmalardan madalya ve kupalar ile dönmüştür.

Hasan Biltekin; MasterChef’e iki kez katılmıştır. İlk katıldığı sezonda jüriden evet oyu almasına ve beğenilen bir yarışmacı olmasına rağmen annesinin rahatsızlığından dolayı yarışmaya devam edememiştir. Ancak, 2021 – 2022 sezonuna damga vurmayı başarmıştır. Hasan Biltekin; MasterChef’in dördüncü sezonunda ikinci oldu. Söz konusu yarışmayı Eren Kaşıkçı kazandı. Ancak, Hasan Biltekin’in de sezona en az şampiyon Eren Kaşıkçı kadar renk kattığını ifade edebiliriz.

Hasan Biltekin Kimdir?

Hasan Biltekin; yarışmadaki başarısının yanı sıra özel hayatı ile de gündeme geldi. Sevgilisi doktor Hülya Acar’dır. Instagram’da aktif birisidir. Gerek özel gerekse de meslek hayatına dair yapmış olduğu paylaşımlar ile dikkat çeker. Hasan Biltekin; yarışmanın son sezonunda bir diğer yarışmacı Tahsin ile rekabete girmiştir. Onun hazırladığı tatlı tabağının lezzetine ve görselliğine yakın bir tabak hazırlamıştır. Bu sayede, jürinin de takdirini kazanmıştır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erbakan Malkoç Kimdir?

HIZLI YORUM YAP