Erbakan Malkoç Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Erbakan Malkoç Kimdir?

Erbakan Malkoç Kimdir? Türkiye; başarı hikayeleri ile dolu bir ülkedir. Ülkemizde yaşayan birçok insanın maddi imkansızlıklara rağmen önemli yerlere geldiklerini ifade etmek gerekir. Bu insanların hayat hikayeleri birçok kişiye örnek olmuştur. O kişilerden birisi de Erbakan Malkoç! Çok zor şartlar altında yaşamını devam ettiren ancak olmak istediği yerden asla vazgeçmeyen Malkoç’un hayatı hakkında bilgi almak adına haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Erbakan Malkoç Hakkında Bilinmesi Gerekenler

1978 yılında dünyaya gelmiştir. 2022 yılında olduğumuz şu günlerde kendisinin 44 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. Ardahan’ın bir köyünde doğmuştur. Çocukluğunun ilk yılları bu köyde geçmiştir. 11 çocuklu bir ailenin evladıdır. Anne ve babası çiftçidir. Erbakan Malkoç; maddi zorluklar ile geçen çocukluğundan her zaman övgüyle bahseder. Defter ve kitabının olmadığını dile getirir. Elindeki okul araç ve gereçlerini kardeşleriyle beraber kullanmak zorunda olduğunu ifade eder.

Erbakan Malkoç Kimdir?

Erbakan Malkoç; maddi imkansızlıklara rağmen okul hayatında son derece başarılı olmuştur. Derslere meraklı bir çocuktur. Hatta, ilkokul ikinci sınıftan dördüncü sınıfa geçmeyi başarmıştır. Ayrıca, yatılı okul sınavlarında da başarılı olmuştur. Bunun yanı sıra, kara kuşak güreşlerinde dereceler elde etmiştir.

Erbakan Malkoç’un hayatı günün birinde değişti. Yalnızca dokuz yaşında iken üç ay arayla annesini, babasını ve ablasını kaybetti. Kendisine bakacak kimse olmamasından mütevellit İstanbul’da yaşayan ağabeylerinin yanına taşındı. Okulu bırakmak ve küçük yaşta çalışmak zorunda kaldı. Ağabeyi ona ne yapmak istediğini sordu. Kendini bildiği günden bu yana arabalar ile haşır neşir olmak istemesinden dolayı ağabeyine çırak olmak istediğini söyledi. Bu yüzden, İstanbul’un Yeşilyurt ilçesinde çırak olarak çalışmaya başladı.

Erbakan Malkoç’un Hayatı Nasıl Değişti?

Erbakan Malkoç; çırak olarak çalışmaya başladıktan sonra tahmin edebileceğiniz gibi büyük zorluklar yaşadı. Para dahi kazanamadı. Ayrıca, yaptığı hatalardan dolayı ustalarından şiddet gördü. Ancak, otomobil tamirhanesinde çalıştığı dönemde mucitlik ruhunu fark etti. Çok küçük yaşta çalışmaya başlamasından mütevellit kısa sürede iş öğrendi. Henüz 15 yaşındayken kendi atölyesine sahip oldu.

Erbakan Malkoç; araba tasarımı alanında kendisini geliştirdi. 2014 yılında 36 yaşındayken Best Car Design Technology in the World ödülünü kazandı. Bir başka deyişle, dünya üzerinde bir otomobile uygulanacak en iyi teknolojiyi üreten ve uygulayan insan olma şerefine erişti. Güncel tarih itibariyle, otomobil sektöründe adından bahsettiren bir isimdir. Otomobil markalarının ürettiği araçlarda birtakım değişiklikler yapıp aynı aracı onlara yeniden satan birisidir. Evli ve üç çocuk babasıdır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ece Ronay Kimdir?

HIZLI YORUM YAP