Ece Ronay Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3131$% -0.58

EURO

34,7117% -0.4

STERLİN

40,6539£% -0.48

GRAM ALTIN

2.411,22%-0,46

ÇEYREK ALTIN

3.943,00%-0,37

a

Ece Ronay Kimdir? İnternet insanlara çok fazla şey sunuyor. Her geçen gün daha da popüler olan sosyal medya seçenekleri sayesinde insanlar kilometrelerce uzaktaki insanlara dahi kendilerini tanıtma şansına erişiyorlar. İnternetin bu özelliği sayesinde ortaya internet ünlüsü adı verilen bir kavram çıktı. Youtube başta olmak üzere Instagram, TikTok ve daha birçok mecrada popüler olan sıradan insanlar takipçilerini arttırma şansına erişiyorlar. O kişilerden birisi de Ece Ronay! Gelin, Ece Ronay’ın hayatına yakından bakalım!

Ece Ronay Hakkında Bilinmesi Gerekenler!

Ece Ronay Kimdir?

17 Kasım 1991 tarihinde dünyaya gelen genç kadın; 2022 yılında olduğumuz şu günlerde 31 yaşındadır. Kendisi Diyarbakır doğumludur. Ece Ronay; kendisini ilk gençlik yıllarından itibaren sosyal medyanın büyüsüne kaptırmıştır. Yayınladığı videoları ile insanları kendisine çekmeyi başarmıştır. Bilhassa şarkıları ile oldukça geniş kitlelere kendisini tanıtabilmiştir.

Ece Ronay denildiği zaman birçok kişinin aklına ilk olarak Karpuz şarkısı geliyor. Ronay; bu şarkı sayesinde ismini geniş kitlelere duyurma şansını elde etmiştir. Söz konusu şarkının ardından Git Çatla isimli şarkısıyla da önemli bir popülerlik kazanmıştır. Sonuç olarak, bu iki şarkı sayesinde adını birçok kişiye ezberletmiştir.

Ece Ronay; sosyal medyada yayınlamış olduğu videolar ile zıt bir bölümden mezun oldu. Kendisi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezundur. Ancak, işini ne kadar süreyle yaptığı veya ileride yapıp yapmak istemediği ile ilgili herhangi bir detay bulunmaz. Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun olduğunu düzgün fiziği ile de belli eder.

Ece Ronay Kiminle Evlidir?

Ece Ronay; internet dünyasında edindiği popülerlik yüzünden birtakım kötü olaylar ile de karşılaştı. Ancak, kendisi aynı zamanda son derece düzgün bir aile hayatına sahiptir. Instagram’da Ece Ronay Bilir ismiyle yer edinmiştir. Bir başka deyişle, evli bir kadındır.

Ece Ronay; Mehmet Bilir ile uzun süre aşk yaşamıştır. Ardından, genç adam ile evlenme kararı almıştır. Çiftin güncel tarih itibariyle son derece sorunsuz bir evliliği mevcuttur. Hatta, Ece Ronay’ın hamile olduğunu ifade edebiliriz. Çift; bir erkek bebek bekliyor. Bebeklerine koyacakları isim de belli! Yiğit Miran Bilir; önümüzdeki aylarda bu güzel aileye katılacak.

Ece Ronay; hayatının her yönüyle özenilecek bir kadın! Eşi ile çok mutlu olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Eşi Mehmet Bilir genç kadını hediyelere boğmayı çok seviyor. Son olarak Ronay’a lüks bir araba alarak hediye etti. Ece Ronay; eşinin kendisine doğum günü hediyesi olarak armağan ettiği arabayı Instagram hesabından paylaştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yasemin Allen Kimdir?

HIZLI YORUM YAP