Hande Erçel Kerem Bürsin aşkında yeni gelişme Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koydu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Hande Erçel Kerem Bürsin aşkında yeni gelişme Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koydu!

Hande Erçel Kerem Bürsin aşkında yeni gelişme Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koydu! Dizi’de hayli samimi görüntüler ile gündeme gelen ikilinin çekimler ise hayli samimi olması ikilinin birlikte olduğu ve birlikte aşk yaşadığı konuşulmuştu, yeni gelişmeye göre Bürsin ,Serenay Sarıkaya ile arasına mesafe koydu. Serenay Sarıkaya’nın ise bu durum karşısında hayli öfkelendiği iddia edildi! Birlikte tatil yapan ikilinin Tatil’de hayli samimi olduklar magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

 

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya’nın 2019 yılında sona eren birliktelikleri, ünlü oyuncuların ortak çevresi arasında da sıkıntıya neden olmuştu.

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, Sarıkaya-Bürsin ilişkisi boyunca çok yakın olduğu güzel oyuncuyla arasına mesafe koymuş ve böylece tarafını belli etmişti.


SERENAY OUY, HANDE IN

Takvim gazetesinin haberine göre; eşi İzzet Özilhan’ın çok yakın dostu Kerem Bürsin’in dert ortağı olan Yasemin Özilhan, bir anlamda “Serenay out, Hande in” dedi.Kerem Bürsin’in yeni sevgilisi Hande Erçel’le kısa bir süre önce tanışan Yasemin Özilhan, güzel oyuncuyu Instagram hesabından hemen takibe aldı.
Hande Erçel de “Takibe takip” dedi ve sosyal medya hesabından sosyetik güzel Yasemin Özilhan’ı geri takip etmeye başladı.
Böylece Hande Erçel, rol arkadaşlığının ardından sevgili olduğu Kerem Bürsin’in ailesinden sonra şimdi de yakın dostlarından onay aldığını kanıtladı.

SERENAY’I SİLDİ

Kerem Bürsin’in 2016 yılında çekildiği bir fotoğrafında yer alan Serenay Sankaya etiketini kaldırması, “Bu ilişki adım adım evliliğe gidiyor” dedirtmişti.Bürsin Ailesi, oğulları ile dört yıllık ilişkisi 2019’da sürpriz şekilde sona eren Serenay Sarıkaya ile mutluluk pozları veriyordu.

HANDE, KEREM İLE İLİŞKİSİNİ DOĞRULADI

Hande Erçel, önceki gün set çıkışı görüntülendi. Bir markanın çekimlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden 27 yaşındaki Erçel, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.Habertürk’te yer alan habere göre; Hande Erçel, aynı dizide başrolü paylaştığı Kerem Bürsin ile çıktığı Maldivler tatilinin çok güzel geçtiğini söyledi.
Güzel oyuncu, muhabirlerin, “Kerem Bey ile ilişkiniz hayırlı olsun. El ele fotoğraflarınız çıktı. Neler söyleyeceksiniz?” sorularına, “Teşekkür ederim. Her şey çok güzel” cevabını verdi.

“GÜZEL BİR KADINLA”

Rol aldıkları dizinin sezon finali yapmasıyla soluğu Maldivler’de alan Kerem Bürsin ve Hande Erçel, tatilden yaptıkları aşk paylaşımlarıyla dikkat çekmişti.Yakışıklı oyuncu, Hande Erçel’in bu pozunu, “Güzel bir yerde, güzel bir kadınla, güzel bir manzara…” notuyla paylaşarak, romantikliğini konuşturmuştu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeni boşanan Bircan Bali’ye mavi tikliler ve oyuncular yürüyormuş acaba neden?

HIZLI YORUM YAP