Yeni boşanan Bircan Bali'ye mavi tikliler ve oyuncular yürüyormuş acaba neden? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Yeni boşanan Bircan Bali’ye mavi tikliler ve oyuncular yürüyormuş acaba neden?

Yeni boşanan Bircan Bali’ye mavi tikliler ve oyuncular yürüyormuş acaba neden? Boşandıktan sonra bir çok kişinin kendisine yazdığını ballandıra, ballandıra anlatan Bali bazı açıklamalarda bulundu, gözlerinde olan heyecan ise görülmeye değerdi, sosyal Medya’dan bazı yorumcular ise Bircan Bali’ye bu kadar kişi yazıyorsa bir sebebi vardır, kimse durduk yere yazmaz demesi dikkatlerden kaçmadı.

Sunucusu Bircan Bali, Ece Erken’in Youtube programına konuk oldu. Geçtiğimiz aylarda avukat Ömer Gezen’den boşanan Bali, şaşırtan itirafta bulundu. Bali, boşandıktan sonra kendisine mavi tiklilerden ve oyunculardan mesaj yağdığını söyledi.

Söylemezsem Olmaz adlı magazin programının sunucusu Bircan Bali, 2019 yılında dünyaevine girdiği avukat Ömer Gezen’den geçtiğimiz ay boşandı. Bali açıklamasında, “Evli gittim bekar geldim. Saygı çerçevesinde bitti. Bir tedbir kararı var sadece ben açıklama yapabilirim” dedi.

“OYUNCULAR DM’DEN YAZIYOR”

Boşandıktan sonra suskunluğunu eski partneri Ece Erken‘e bozan Bircan Bali, çarpıcı açıklamalar yaptı. Bircan Bali boşandıktan sonra kendisine erkeklerden mesaj yağdığını söyledi. Bali açıklamasında “Mavi tikliler, oyuncular DM’den yazıyor” dedi.

“KIZIMIN VELAYETİ BENİM ÜZERİMDE”

Bircan Bali, kızı Saygı’nın velayetinin kendisinde olduğunu söyledi. Bali, hakkında olumsuz yorum yapanlara ise “Beni konuşmayın. Ben magazin figürü değilim” diyerek karşılık verdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şule Zorlu,Serdar Cümbüş ile anlaşmalı olarak boşandı!

HIZLI YORUM YAP