Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı evde kalıyor, yakalandılar! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4668$% -0.07

EURO

34,8319% -0.42

STERLİN

40,6440£% -0.39

GRAM ALTIN

2.451,23%0,63

ÇEYREK ALTIN

4.065,00%-0,17

a

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı evde kalıyor, yakalandılar!

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı evde kalıyor, yakalandılar! Uzun süredir Aşk haberleri ortaya çıkan ve açıklama yapmayan isim geceyi birlikte geçirdi, aynı evde kalan ikili daha sonra farklı araçlar ile sete gittikleri görüldü, ikili henüz açıklama yapmazken bir çok isim artık ilişkilerini duyurma zamanları geldi dediği ortaya atıldı. Hande Erçel daha öncede evli olan Murat dalkılıç ile birlikte olmuştu!

Sen Çal Kapımı dizisindeki rol arkadaşlıkları aşka dönüştüğü iddia edilen Hande Erçel ve Kerem Bürsin kameralara yansıdı. Geceyi birlikte geçiren ikili, sabah ayrı ayrı arabalarla sete giderken görüntülendi.

Ünlü oyuncular Hande Erçel ve Kerem Bürsin, uzun süredir aşk iddiaları gündemi meşgul ediyordu. Rol aldıkları dizide yakınlaştıkları konuşulan ikili, iddiaları güçlendirecek görüntüyle magazin dünyasında bomba etkisi yarattı.

YAKALANMAMAK İÇİN AYRI ARABALARA BİNDİLER

Fox TV ekranlarının MF Yapım imzalı dizisi Sen Çal Kapımı’da rol alan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, magazin kulislerinde dönen iddiaya göre güzel oyuncunun evinde geceyi birlikte geçirdi. Ancak sabah birlikte görüntü vermemek için ayrı ayrı arabalara binen ikili, kameralardan kaçamadı. Görüntünün paylaşılması sonrası aralarındaki aşk iddiaları daha da güçlenen Erçel ve Bürsin, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin aynı evde kalıyor, yakalandılar!

Kaynak: Cumhuriyet

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı’ya aşk dolu paylaşım, servet avcılarını kıskandırdı!

HIZLI YORUM YAP