Aygün Aydın'dan Hakan Sabancı'ya aşk dolu paylaşım, servet avcılarını kıskandırdı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5567$% 0.12

EURO

34,9132% -0.27

STERLİN

40,8310£% -0.14

GRAM ALTIN

2.438,88%0,14

ÇEYREK ALTIN

4.056,00%0,10

a

Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı’ya aşk dolu paylaşım, servet avcılarını kıskandırdı!

Aygün Aydın’dan Hakan Sabancı’ya aşk dolu paylaşım, servet avcılarını kıskandırdı! Birbirine çok yakışan iki ismin aşk dolu sözleri ve paylaşımları servet avcılarını kıskandırmaya devam ediyor, ünlüler dünyasında bir çok ismin özenerek baktığı isme kurşun döktüren bile var.

Cemiyet hayatının hızlı ismi Hakan Sabancı ile yakın zamanda yeni aşka yelken açan Aygün Aydın, romantik sözlerle dolu bir paylaşım yaptı. Aydın’ın “Oysa yıllardır hep karşımdaymışsın” notlu paylaşımını Sabancı’ya ithafen yazdığı konuşuldu.

Hakan Sabancı ile yeni aşka yelken açtığı konuşulan genç oyuncu Aygün Aydın‘dan gündem olacak bir paylaşım geldi.

“BEN SANA KARŞI, SEN BANA KARŞI”

Sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yalıda çekilmiş fotoğrafını paylaşan Aydın, gönderisine, “Oysa yıllardır hep karşımdaymışsın. Belki bilmeden birlikte boğazı seyretmişizdir. Ben sana karşı, sen bana karşı…” notunu ekledi. Güzel oyuncunun romantik sözlerle yaptığı paylaşım akıllara cemiyet hayatının ünlü ismi Hakan Sabancı’yı getirdi. Öyle ki Aygün Aydın’ın bu paylaşımı, Sabancı’nın yalısında çektiği de konuşuldu.

14 ŞUBAT’I BİRLİKTE GEÇİRMİŞLERDİ

Geçtiğimiz gün aşk haberleri gündeme bomba gibi düşen Hakan Sabancı ve Aygün Aydın’ın ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştıkları ve kısa sürede ilişkiye adım attıkları konuşulmuştu. 14 Şubat Sevgililer Günü’nü de Alaçatı’da geçiren çifte, kısa tatillerinde Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı da eşlik etmişti.

Kaynak: Haber

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ezgi Eyüboğlu’nun yıllar önceki fotoğrafları hani estetiğin yoktu?

HIZLI YORUM YAP