Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün'ün Yarın Yokmuş Gibi dizisinden ilk kareler | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Halit Ergenç, Tuba Büyüküstün’ün Yarın Yokmuş Gibi dizisinden ilk kareler

Uzun bir aradan sonra yeniden bir araya gelen ünlü oyuncular Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, Gain platformunda yayınlanacak “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinde başrolleri paylaşacak. İkilinin başrolde olduğu diziden ilk kareler de izleyiciyle buluştu.

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in Buluşması: 2017 yılında “İstanbul Kırmızısı” dizisinde bir araya gelen ve o tarihten bu yana 6 yıl geçen Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç, Gain platformunda yayınlanacak olan “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi için tekrar bir araya geldi.

Dizinin Konusu: CB Medya tarafından üretilen dizinin yapımcılığını Saner Ayar üstleniyor. “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi, genç oyuncu Manolya ile deneyimli gazeteci Hakan’ın bir röportaj için bir araya gelmelerini ve bu vesileyle başlayan karmaşık ilişkilerini anlatıyor. Dizinin senaryosunu Ekin Atalar kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Zeynep Günay oturuyor.

Çekimlere Başlama Tarihi ve İlk Kareler: Dizinin çekimleri 9 Aralık’ta başladı ve izleyiciler, diziden ilk karelere şimdiden göz atma fırsatı buldu. Gain platformunda yayınlanacak olan yapım, heyecanla beklenen projeler arasında yer alıyor.

Dizinin Temel Hikayesi: “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi, 2003 yapımı “Interview” filminden uyarlanarak ekranlara taşınıyor. Dizide, bir röportaj vesilesiyle bir araya gelen genç oyuncu ve deneyimli gazetecinin hikayesi izleyicilere aktarılacak.

Sonuç ve Beklentiler: Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in bir araya gelmesi, izleyicilerde büyük bir heyecan uyandırdı. Gain platformunun bu güçlü kadroyla hazırladığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin, büyük bir ilgi görmesi ve başarılı bir yapım olması bekleniyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Vin Diesel, eski asistanına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanıyor!

HIZLI YORUM YAP