Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta gül festivaline katılmayacak! Ak partili belediye şaşkına döndü! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta gül festivaline katılmayacak! Ak partili belediye şaşkına döndü!

Funda Arar ve Derya Uluğ Isparta gül festivaline katılmayacak! Ak partili belediye şaşkına döndü!: Melek Mosso’ya Funda Arar ve Derya Uluğ ‘dan destek! Milyonlarca kişinin tepki gösterdiği olay öncesinde Melek Mosso isimli müzisyene destek devam ediyor!

AK PARTİLİ BELEDİYE MELEK MOSSO KONSER LİSTESİNDEN ÇIKAMRIŞTI!

İhvancı yaklaşımları ile bilinen bir dernek sosyal medyadan tepki göstermiş ve Melek Mosso isimli müzisyenin konsere çıkmamasını istemişti. Ak partili belediye ise destek çıktığı dernek ile aynı görüşü paylaştı!

Melek Mosso karara tepki gösterirken, İlde yaşayan kişilerde belediyeyi mesaj yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdi.

FUNDA ARAR VE DERYA ULUĞ konserini iptal etmeyen belediye, iki şarkıcının konserden çekildiğini bildirmesi ile neye uğradığını şaşırdı!

Belediye’nin nasıl açıklama yapacağı merak edilirken, Gül Festivalin de olan skandal sonrası ise Ak partili belediyenin beceriksizliği Ak parti gelenekçilerini kızdırdı!

İki şarkıcının açıklaması ise e şekilde..

Arar, “Çok değerli Ispartalılar. 5 Haziran Pazar akşamı, konserde sizlerle beraber olamayacağız. Başka konserlerde buluşmak üzere…” ifadelerine yer verdi.

Uluğ da “Bizlerle buluşmayı bekleyen Isparta halkına sevgilerimi yolluyorum. Başka bir zamanda birlikte şarkılar söyleyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Hakan Ural Z Kuşağı Oy Kullanmamalı! Gençleri hedef aldı!

HIZLI YORUM YAP