Ak Partili Hakan Ural Z Kuşağı Oy Kullanmamalı! Gençleri hedef aldı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3749$% 0.15

EURO

34,9878% -0.29

STERLİN

40,9767£% 0.21

GRAM ALTIN

2.324,25%0,22

ÇEYREK ALTIN

3.966,00%-0,72

a

Ak Partili Hakan Ural Z Kuşağı Oy Kullanmamalı! Gençleri hedef aldı!

Ak Partili Hakan Ural Z Kuşağı Oy Kullanmamalı! Gençleri hedef aldı! TV programlarında magazin yorumcusu olarak bilinen tartışma konusu olan Hakan Ural Skandal sözleri tepki çekti!

ASKERLİKTEN KAÇMIŞTI!

Sosyal medyada gündem olan sözleri sonrasında Hakan Ural eski asker kaçağı olduğuna dair paylaşımlar tekrardan gündeme geldi!

Ak Partili Hakan Ural şu ifadeleri kullandı!

Hakan Ural’dan açıklama: “Z kuşağı oy kullanmamalı. Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu?”

Bir televizyon kanalında program sunuculuğu ve yorumculuğu yapmakta olan Hakan Ural, sosyal medya üzerinde kısa sürede yayılan açıklamalarda bulundu.

Z kuşağı olarak tanımlanan ve son dönemlerde siyasilerin gündemindeki ilk kesim olan gençlere ilişkin açıklamalarda bulunan Ural, Z Kuşağının oy kullanmaması gerektiğini söyledi. Siyaset ile alakaları olmadığını söyleyen Ural, “Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu?” diyerek bu konudaki görüşünü dile getirdi.

“ÜLKENİN GEÇMİŞİNİ BİLMİYORSUN, ALAKAN YOK”

Bir sokak röportajı ekranlara getirildi ve gençlere uzatılan mikrofonda “Z kuşağı eski siyasetçileri ne kadar tanıyor?” konulu röportaj yapıldı. Yapılan bu sokak röportajına değinen Ural, “Ülkede siyasetle bir alakan yok. Ülkenin geçmişini bilmiyorsun. Bugün bu ülkede ne olduğunu bilmiyorsun, bu ülkenin nelerle mücadele ettiğini bilmiyorsun, idelolojik olarak olgunlaşmış düşüncen ve fikrin yok ama oy atıyorsun. Belirleyicisin. Çok üzücü ve ürkütücü değil mi bu? Ben rica ediyorum gerçekten, bu farkındalığı yoksa oy kullanmamaları lazım bence.” dedi.

Siz ne diyorsunuz? Sizce bu açıklamada haklılık payı var mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Isparta Uluslararası Gül Festivali’nde Melek Mosso konseri iptal edildi!

HIZLI YORUM YAP