Fenomen Nilay Toprak 4 erkek tarafından saldırıya uğradığının kaydını paylaştı! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3400$% -0.07

EURO

34,8790% 0.06

STERLİN

40,6534£% 0.01

GRAM ALTIN

2.392,77%-0,15

ÇEYREK ALTIN

3.944,00%0,37

a

Fenomen Nilay Toprak 4 erkek tarafından saldırıya uğradığının kaydını paylaştı! Sosyal medyada yayınlanan görüntüler sonrasında bir çok kişi motosikletli kişilere tepki gösterdi! Saldırı esnasında ağza alınmayacak hakaret ve küfürler eden kişileri kayda alan sosyal medya fenomeni Nilay Toprak açıklamada bulundu. 

ARABASINI TEKMELEDİLER, YUMRUKLADILAR!

Arabasına saldıran motosikletli grup ağza alınmayacak hakaretler ettiği, aynı zamanda tekme ve yumruklar ile saldırdığı kayıtlara yansıdı.

Sosyal medyadan açıklama yapan Nilay Toprak şu açıklamalara yer verdi, Hayatımda tek başıma yaşadığım en kötü an. Trafik magandaları maalesef bu ülkenin acımasız bir gerçeği. Her şeyi geçtim 2 motorsiklet ve 4 erkek savunmasız bir kadına nasıl saldırıyorlar izleyin… Lütfen paylaşır mısınız

 

“Acaba sen ne yaptın da sana saldırdılar?” diye soran hemcinslerim dinlesin lütfen.. size harcadığım 2 dakikama üzülüyorum. her ne olursa olsun ŞİDDET HİÇBİR ZAMAN çözüm değil. onaylayan vicdanınız yıkılsın kızlar

Saldırgan şahıs ise sosyal medyadan bana çapıp kaçtı durmadı dediği ortaya çıktı, konuyla ilgili kayıtların incelendiği saldırganlar hakkında işlem yapılacağı belirtiliyor.

Baykushaber.com / Magazin Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Sena Şener Kimdir?

HIZLI YORUM YAP