Sena Şener Kimdir? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2053$% -0.22

EURO

35,1156% -0.22

STERLİN

41,0337£% -0.05

GRAM ALTIN

2.498,17%1,32

ÇEYREK ALTIN

4.035,00%1,11

a

Sena Şener Kimdir?

Sena Şener Kimdir? Son zamanların en fazla dinlenen müzisyenleri arasında yerini almıştır. 2017 yıllarında daha fazla tanınmaya başlayan Sena Şener’in sanat dünyasına çıkış tarihi ise oldukça eskidir.

HEYRANLARI HER GECEN GÜN ÇOĞALIYOR

Doğa için Çal’da yerini alan ve etkisi sesi ile dikkat çeken ve bir anda ilgi odağı olan farklı tonda olan sesi ile hayranları çoğalmaya başlamıştır. Ardından ünü parlayan müzisyenin farklı projeler ‘de aynı şekilde yer alması ve fark edilmesi her geçen gün onun ününe ün katmıştır.

SES TONU VE TARZI FARKLI

Genç yaşına rağmen farklı tarzı ve ses tonu ile herkesi kendisine hayran bırakan Sena Şener, Gaziantepli, 9 yaşında ilk gitarını çalmaya başladı, 10 yaşında ilk şarkısını söylemiş ve 11 yaşına geldiğinde İngilizce şarkısını yazmıştır. 

15 yaşına geldiğinde Sena Şener Soundcloud sitesi ile tanıştı ve yorumlarını yüklemeye başladı. Sena Şener – Self Control ‘u seslendirmesiyle ingiltere ve Türkiye’de tanındı, dikkat çekti.

Bu cover Mahmut Orhan tarafından yeniden düzenlendi ve olumlu dönüşlerin ardından Mahmut Orhan’la Feel adlı şarkılarını Ultra müzik etiketiyle yayımladılar; bu şarkı Yunanistan, Bulgaristan, Lübnan ve Romanya’da bir numarada yer almayı başardı. Sofar, Balcony Tv, B!P Akustik, Radyo Gusto gibi Youtube kanallarına katılarak kendi yazdığı birkaç şarkıyı paylaştı. Kendi şarkılarından Waiting On The Shore; Julius Abel birlikteliğiyle, Armada Müzik etiketiyle Viyana’da çekilen klibiyle yayımlandı.

2016 yılında Mahmut Orhan ile yaptığı ‘Feel’ düeti 365 milyonun üzerinde izlenerek rekor kırmıştır. Ardından bir çok farklı isim ile düet yapmış Şanı Şer bunlardan sadece biridir ve Türkiye’nin yıldızı parlayan isimlerinden ilk 5 sıraya gelmiştir.

Baykushaber.com / Magazin Haberleri

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Şarkıcı Kurtuluş Kuş cinsel saldırı davası! Mahkeme’de mağdurun ifadesi kan dondurdu!

HIZLI YORUM YAP