Ebru Gündeş Estetiğin Dozunu Kaçırdı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

Ebru Gündeş Estetiğin Dozunu Kaçırdı

Ebru Gündeş, son şarkılarıyla adından sıkça söz ettiriyor ancak son estetik müdahalesiyle sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Reza Zarrab ile olaylı bir şekilde sonlanan evliliğinin ardından müzik kariyerine odaklanan Gündeş, son günlerde paylaştığı fotoğraflarla takipçilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Instagram hesabından 7,9 milyon takipçisine ulaşan Ebru Gündeş, şapkalı pozlarını paylaşarak “Bazen” notuyla estetik değişimine dair ipuçları verdi. Ancak, şarkıcının son halini gören takipçileri, uzayan çene, belirginleşen burun ve elmacık kemiğindeki değişiklik nedeniyle onu tanımakta güçlük çekiyor.

Vakitsin Geldin isimli yeni şarkısını dinleyicilerle buluşturan Ebru Gündeş’in sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardaki değişim, estetik müdahalenin dozunu aşmış olabileceği konusunda spekülasyonlara neden oldu. Yüzünün bir kısmını kapatarak verdiği pozlarla dikkat çeken Gündeş, takipçilerini şaşırtarak gündemde kalmayı başardı.

İşte Ebru Gündeş’in son haline dair paylaştığı fotoğraflar: 

Şarkıcının estetik değişimi, sosyal medya platformlarında geniş bir tartışma yaratırken, hayranları ve takipçileri, Ebru Gündeş’in bu yeni görünümüne alışmaya çalışıyor.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ı Omzundan Öptü

HIZLI YORUM YAP