İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ı Omzundan Öptü | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a

İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ı Omzundan Öptü

Netflix’in sevilen dizisi Kuş Uçuşu’nun 2. sezon yemeğinde başrol oyuncuları Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol arasında yaşanan duygusal anlar, törene damga vurdu. İkilinin arasındaki sıcak diyalog ve romantik jestler, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

İbrahim Çelikkol’un Galant Hareketi

Yemekte gazetecilerin sorularını yanıtlayan Birce Akalay, partneri İbrahim Çelikkol’u özel bir şekilde tanımlayarak, “O birazcık normalin dışında bir adam olduğu için genel olarak çok bulunmuyor” dedi. Bu övgü dolu sözlere karşılık utanan Çelikkol, Akalay’ın omzunu öperek nazik bir teşekkürde bulundu.

Birce Akalay’ın Samimi İfadesi

Gazetecilerin geçmişte bir televizyon kanalında çalıştığını anlatan Birce Akalay’a yönelik yapılan soru, İbrahim Çelikkol’un dizide canlandırdığı yapımcı Kenan rolüne gönderme yaparak gelince, Akalay samimi bir ifadeyle “Bu kadar yakışıklı bir yapımcımız oldu mu?” sorusuna karşılık verdi. Partnerine övgüler yağdıran Akalay, Çelikkol’u “normalin dışında bir adam” olarak tanımladı.

İkilinin Romantik Anları

İbrahim Çelikkol’un partnerine karşılık olarak omzunu öpmesi, romantizm dolu anları beraberinde getirdi. Çelikkol, “O benim en kıymetlim, en değerlim, hayatımın içinde de öyle” sözleriyle duygusal bir an yaşattı.

Kuş Uçuşu’nun oyuncuları, basının sorularını yanıtlarken yaşadıkları bu samimi ve duygusal anlarla töreni unutulmaz kıldılar. İkili, hem eğlenceli hem de duygusal bir akşam geçirirken, hayranlarını da bu özel anlara ortak etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Esin Çepni’nin Yeni Aşkıyla Aydınlanan Hikayesi: İhanet, Aşk ve Sarmaş Dolaş Anlar!

HIZLI YORUM YAP