Çağlar Ökten kim nereli, evli mi, ? Seda Sayan ile ilişkisi nedir ? | Magazin Haberleri
DOLAR

32,1703$% 0.01

EURO

35,0860% -0.03

STERLİN

40,9654£% 0.45

GRAM ALTIN

2.471,22%1,03

ÇEYREK ALTIN

4.003,00%1,06

a

Çağlar Ökten kim nereli, evli mi, ? Seda Sayan ile ilişkisi nedir ?

Seda Sayan ile arasında 25 yaş olan ve adım adım evliliğe doğru giden süreçte Çağlar Ökten kimdir sorusu sıkça sorulmaya başlandı . Kariyerine küçük yaşta başlayan ve başarı şekilde devam eden Çağlar Ökten, magazin gündemine bomba gibi düştü. Ökten hakkındaki haberlerle en çok dikkat çeken konu oldu. Müzik ile içli dışlı bir isim olan Çağlar Ökten, kariyerini bu alanda sürdürüyor.

 

Çağlar Ökten’in hayatı ve biyografisi, Seda Sayan ile hakkında çıkan evlilik haberinin sonrası gündeme bomba gibi düştü. Misafir olarak gitti programlarda seslendirdiği şarkılarla dikkatleride üzerine çeken Çağlar Ökten ile Seda Sayan’ın evlilik tarihi de belli oldu. Devlet Konservatuvarı mezunu olan ve çok küçük yaşlardan  müzik kariyerine başlayan Çağlar Ökten, pop müziğin yansıra Klasik Türk Müziği eğitimi de aldı. Peki, Çağlar Ökten kimdir, nereli, kaç yaşında ? Seda Sayan ile evlilik hazırlığı yapan Çağlar Ökten’in hayatı hakkında bazı kısa bilgiler…

 

ÇAĞLAR ÖKTEN KİMDİR? ÇAĞLAR ÖKTEN NERELİ ?

Çağlar Ökten, 21 Haziran 1987 tarihinde Mersin’in Tarsus ilçesinde dünyaya geldi. Babası elektrik teknisyeni annesi ev hanımı olan Ökten, küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe yaşadı.

Küçük yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuş, pop müzik dinlemiş ve seslendirmiştir.

İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı isim günümüzde profesyonel olarak müzik kariyerini sürdürmektedir. Klasik Türk Müziği eğitimi de almıştır.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Can Yaman’ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi!

HIZLI YORUM YAP