Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2641$% -0.04

EURO

35,0135% -0.22

STERLİN

40,8592£% -0.18

GRAM ALTIN

2.479,39%0,55

ÇEYREK ALTIN

4.019,00%0,07

a

Can Yaman’ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi!

Can Yaman’ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi! Milyonların hayrna olduğu başarılı oyuncu Yurtdışın ‘da magazin dünyasının gündeminde olmaya devam ediyor.

Hayranları ise her gün artan başarılı oyuncu Can Yaman’ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi ile instagramı sallamaya devam ediyor.

Hem Sempatik hem Yakışıklı!

Başarılı oyunculuk kariyerine devam ederken, Sempatik davranışları ile ünü dünya basınında olmaya devam eden oyuncunun eski aşkları kadar ‘da adından söz ettiren yeni sevgilisi ile fotoğrafları magazin haberler sitelerinde yer almaya devam ediyor, Genç kızların peşinde olduğu oyuncu ise oldukça mutlu olduğu görüntülere yansıdı.

Can Yaman'ın yeni sevgilisi Francesca Chillemi!

Bir süredir birlikte oldukları konuşulan ikiliden 32 yaşındaki Yaman, 9.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile 36 yaşındaki İtalyan aktrisle haklarında çıkan ‘aşk’ dedikodularını doğruladı.

“GÜNEŞ GİBİ GÜZEL”
Can Yaman, yeni sevgilisi ile pozlarını, “Deniz gibi mor, güneş gibi güzel” notuyla yayınladı. Yaman’ın paylaşımları, kısa sürede hayranlarından 300 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

EVLİLİK TEKLİF ETMİŞTİ
İtalya’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Can Yaman, Diletta Leotta’ya evlenme teklif etmişti. Yakışıklı oyuncunun, bir uçağın arkasına taktırdığı, “Diletta benimle evlenir misin? Seni seviyorum, Can…” yazılı İtalyanca sözleri Roma’da uçurtması gündem olmuştu. Türkiye’ye gelen ünlü çiftten Yaman, sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı.

“CAN 2017 YILINDA ALDATILMIŞ”
Geçtiğimiz yıl evlilik hazırlığı yaptığı Can Yaman ile yollarını ayıran spor spikeri Diletta Leotta, İtalyan gazetesine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Oyuncunun güven sorunu olduğunu savunan İtalyan spiker, “Can, 2017 yılında bir kadın tarafından aldatılmış. Bu yüzden de kalbi kırılmış” ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Petek Dinçöz ile Serkan Kodaloğlu boşandı 8 yıllık evliliğini bitirdi!

HIZLI YORUM YAP