Amber Sweetheart telefondan tatmin olmanın yollarını gösteriyor ve ilişkiye giriyor! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,4778$% -0.09

EURO

34,8599% -0.03

STERLİN

40,8244£% 0.07

GRAM ALTIN

2.419,23%-0,10

ÇEYREK ALTIN

3.958,00%0,00

a

Amber Sweetheart telefondan tatmin olmanın yollarını gösteriyor ve ilişkiye giriyor!

Amber Sweetheart telefondan tatmin olmanın yollarını gösteriyor ve ilişkiye giriyor! Pandemi ile hayatını yeniden şekillendiren ve mesleğini bırakan yogacı farklı işlere yöneldi, Bir çok flört sitesine üye olan Amber Sweetheart insanlar ile görüyor, konuşuyor tatmine diyor ve hatta ilişkiye giriyor!

Dünya üzerinde pek çok kişi ise yapılan bu mesleğin nasıl olduğunu merak ederken bir Kitap’ta çıkaran eski yoğa öğretmeni The Sexting Bible isimli kitabında satışa sunarak.

Meslek olarak ise mesleğe Cybersex ismini veriyor. Bir çok kişiye tanıdık gelen bu meslekle profesyonel olarak ilerlemeye devam ediyor.

Türkiye’de farklı Canlı sohbet ve görüntülü chat sitelerinde bu işi yapan binlerce kişi olduğunu biliniyor!

Pandemi döneminde işsiz kalan yoga öğretmeni Amber Sweetheart, bir erkek arkadaş bulmak için pek zaman bulamadığı için birçok flört sitesine üye oldu.

Eski yoga öğretmeni, virüsle yüzleşme ve fiziksel randevulara gitme cesaretini toplayamadığı için tanıştığı kişilerle online görüşmeler yapıyor.

Amber Sweetheart, evde kalmaya karar vermiş ve ilişkilerinde yeni bir tarz oluşturmuş.

Zamanla tanıştığı insanlarla cinsel ilişkiye girmeye başlayan Sweetheart, Cybersex alanında yavaşça profesyonelleştiğini fark etmiş.

Bu alanda tecrübe sahibi olmaya başladığında yeni şeyler keşfetmek istediğini fark eden Sweetheart, “The Sexting Bible” adlı bir kitap yazarak internette yaşanan bu tür Cybersex ilişkilerini ve kendi deneyimlerini açıklamış.

Bir internet sitesinde üye olunarak Amber Sweetheart ile görüşebiliyorsunuz. Üyelikler ise ücretli..

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Emily Ratajkowski Robin Thicke yaklaşıp göğüslerine dokundu!

HIZLI YORUM YAP