Emily Ratajkowski Robin Thicke yaklaşıp göğüslerine dokundu! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,5321$% -0.07

EURO

34,8259% -0.17

STERLİN

40,5163£% -0.1

GRAM ALTIN

2.429,98%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.064,00%-0,43

a

Emily Ratajkowski Robin Thicke yaklaşıp göğüslerine dokundu!

Emily Ratajkowski Robin Thicke yaklaşıp göğüslerine dokundu! Yıllar sonra gelen itiraf gibi açıklama dünya magazin haberlerin de listeye bir numaradan girdi, Yaptığı açıklamada Blurred Lines klip çekiminde arkadan yaklaşarak göğsüne dokunduğunu itiraf etti!

Emily Ratajkowski daha öncede bir yönetmenin kendisini taciz ettiğini açıklamış ve gündeme gelmişti, Bu açıklamadan sonra Robin Thicke içinde taciz iddiası büyük ses getirdi!

İngiliz Sunday Times, Ratajkowski’nin kitabından bazı bölümleri okurlarıyla paylaştı. My Body (Bedenim) isimli kitapta Ratajkowski, “Thicke, Blurred Lines isimli şarkının klibinin setinde elleriyle göğüslerimi elledi. Bir anda yabancı birinin elinin soğukluğunu ve yabancılığını göğüslerimde hissettim.”

“Arkamdan gelip elledi. Gayriihtiyari geri çekildim ve arkamı döndüğümde onun Robin Thicke olduğunu gördüm” dedi. Ratajkowski, “O andan sonra ilk kez kendimi çıplak hissettim. Yaşadıklarımı bastırmaya çalıştım. Başım yukarıda gezdim ve göz temasından kaçındım. İnsanlarla iletişimimi azalttım” dedi.

Olaydan önce Thicke’in biraz sarhoş olduğunu söyleyen Ratajkowski, “Thicke, tek bir hareketiyle o anda seti erkeklerin yönettiğini herkese hatırlattı. Onun klibinde dans eden çıplak bir kadın olarak hiçbir gerçek gücüm yoktu” dedi.

2013’te yayınlanan ve Pharrell Williams’ın da yer aldığı şarkı piyasaya çıktığında çok büyük tartışma yaratmıştı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Netflix dizisi Bridgerton Sevişme sahneleriyle zirvede!

HIZLI YORUM YAP