Aleyna Tilki'nin görüntülendiği evli ve 2 çocuk sahibi iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı | Magazin Haberleri
DOLAR

32,2822$% -0.67

EURO

34,8237% -0.36

STERLİN

40,8324£% -0.26

GRAM ALTIN

2.409,56%-0,53

ÇEYREK ALTIN

3.945,00%-0,32

a

Aleyna Tilki’nin görüntülendiği evli ve 2 çocuk sahibi iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı

Aleyna Tilki’nin görüntülendiği evli ve 2 çocuk sahibi iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı! Magazin dünyası geçtiğimiz haftalarda Çocukların çok fazla dinlediği popüler kız Aleyna Tilki’nin bir kişi ile görüştüğünü ve aynı mekanda olduklarını iddia etmişlerdi.

Görüntülere yansıyan kişinin ise kimliği ise bilinmiyordu. Magazin dünyası Olay’ın üzerine giderek görüntülerde olan kişinin iş insanı olan Haldun Demirhisar olduğunu belirtti.

Haldun Demirhisar daha önce SERENAY SARIKAYA ile’de görüntülenmiş isimleri aşk dedikodularına karışmıştı.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük, evli ve 2 çocuğu olan bir iş adamı ile bir mekandan çıkarken görüntülendi. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ekrana getirilen görüntülerde genç şarkıcı, muhabirlerin “Yanınızdaki beyefendiyi tanıyalım” sorusunu yanıtsız bıraktı.

Aleyna Tilki'nin görüntülendiği evli ve 2 çocuk sahibi iş insanı Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı

TEHDİT ETMİŞTİ

Aleyna Tilki ile görüntülenince rahatsız olan gizemli kişi ise “Çekmesinler yoksa polis çağırırım!” diyerek tehditler savurmuştu.

GİZEMLİ KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Haber türk’te yer alan habere göre, 21 yaşındaki genç şarkıcının daha önce Serenay Sarıkaya ile görüntülenen Haldun Demirhisar olduğu ortaya çıktı. Demirhisar, birlikte görüntülenen Serenay Sarıkaya ise hakkında çıkan aşk haberler ini yalanlayarak sadece arkadaş olduklarını söylemişti.

Aleyna Tilki Haldun Demirhisar

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bergen filminin ilk fragmanı yayınlandı, Şubat ayında vizyona girecek!

HIZLI YORUM YAP