Bergen filminin ilk fragmanı yayınlandı, Şubat ayında vizyona girecek! | Magazin Haberleri
DOLAR

32,3321$% 0.05

EURO

34,8930% 0.25

STERLİN

40,6925£% 0.32

GRAM ALTIN

2.393,40%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.941,00%0,05

a

Bergen filminin ilk fragmanı yayınlandı, Şubat ayında vizyona girecek!

Bergen filminin ilk fragmanı yayınlandı, Şubat ayın ‘da vizyona girecek! Arabesk müziğinin kraliçesi olan Belgen şarkıları kadar hayatı ile de gündem olmuştu, Bir dönemin unutulmaz şarkıcısı olan Belgen’in acılı hayatı filmlere konu olacak, bir çok kişinin beklediği film vizyona Şubat ayında girecek.

UNUTULMAZ ŞARKILARIN KADINI!

Hayatı acılarla dolu olan belgen, ona tutkun olan, tutkusu ile Belgen’i defalarca tehdit eden aşığı tarafından yüzüne atılan kezzap ile hayatı kararmıştı. Hayatı kararan Belgen şarkılarına devam etmiş bir çok şarkı yaparak milyonlarca kişiye ulaşmıştı.

Şarkıları her dönem dinlenen ve arabesk sevenlerin listesinde baş kısımda olan Belgen’nin filmi şubat ayında vizyona girecek.

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünü paylaştığı Bergen filminden merakla beklenen ilk fragman geldi. Eski eşi tarafından önce yüzüne kezzap atılan ve sonrasında öldürülen şarkıcı Bergen’in hayatına dair çekilen filmi şubat ayında vizyona girecek.

Farah Zeynep Abdullah‘ın başrolünde yer aldığı sanatçı Bergen‘in hayatını konu alan Bergen filmi Şubat 2022 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Filmden merakla beklenen ilk fragman da geldi.

KADROSUNDA USTA İSİMLER YER ALIYOR

Yönetmenliğini Caner Alper ve Mehmet Binay’ın yaptığı filmde oyuncu kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Erdal Beşikçioğlu, Tilbe Saran, Nergiz Öztürk ve Şebnem Sönmez gibi ünlü isimler yer alıyor. 14 Ekim’de sete çıkan Bergen filmi Şubat 2022’de vizyona girecek. Bergen’in annesini Tilbe Saran, en yakın arkadaşı Nadire’yi Nergis Öztürk, abisini Çağdaş Tekin, ablasını Damla Cercisoğlu canlandıracak. Gazino patronuna ise Ali Seçkiner Alıcı hayat verecek.

BERGEN’İN MÜZİSYEN KİMLİĞİ ÖN PLANDA OLACAK

Bergen’in acı ve dram dolu hayatının birebir anlatılacağı Bergen filminin danışman kadrosunda sosyolog Meral Özbek, gazeteci Tuğrul Eryılmaz, psikiyatr Cemal Dindar, edebiyatçı Murat Özyaşar ve edebiyatçı Yavuz Ekinci yer alıyor. Filmde Bergen sadece bir ‘kurban’ değil, müzisyen yönüyle de öne çıkan bir kahraman olarak anlatılacak.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlü Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay hamile olduğunu açıkladı, Mehmet Bilir ile evleniyor!

HIZLI YORUM YAP