Youtuber Barış Bra'ya Mersin müzesi Dava Açtı! 5 yıla kadar hapis.. | GÜNDEM
DOLAR

32,4321$% -0.07

EURO

34,8676% 0.23

STERLİN

40,9594£% 0.68

GRAM ALTIN

2.442,08%0,16

ÇEYREK ALTIN

3.980,00%-1,19

a

Youtuber Barış Bra’ya Mersin müzesi Dava Açtı! 5 yıla kadar hapis..

Youtuber Barış Bra’ya Mersin müzesi Dava Açtı! 5 yıla kadar hapis.. Çektiği videolar ile oyun dünyasının sevilen isimlerinden olan Barış bra’ya Mersin müzesi dava açtığı ortaya çıktı.  Ünlü ismin son zamanlarda PUBG Mobile gibi oyunlardan çok fazla izleme ve takipçisi olduğu da bilinmektedir.

BARIŞ BRA KİMDİR?

Barış Bra çektiği videolar ile bildikte Youtuber üzerinden milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Ünlü Youtuber barışa gelen olayları  Youtube kanalından anlattı. Milyonlarca kişiye erişen Fenomen özellikle gençlerin izlediği bir kitleye sahip. Bir çok oyun tanıtımını yaparak, oyunlar hakkında komedi ve kurgu videoları ‘da çekiyor.

Aynı zamanda müzikle ‘de ilgilenen Barış Bra evli ve bir kız çocuğu var.

NE OLMUŞTU?

Ünlü isim çektiği bir videoda tesadüfen altın sikke buluyor, bu sikkeyi hemen mersin müzesine götürüyor, Süreçte bu saatten sonra başlıyor, İddiaya göre teslim etitği sikkeden sonra Barış bra’ya dava açılıyor, Dava açılmasının sebebi ise  Bazı kişilerin müzeyi arayarak, şikayet ettiği gerekçesi.

Yasaya göre kişi bir tarihi eser bulursa bunu il müzesine götürmek zorunda müze komisyonda kişiye belirli bir ödül verebilir. Barış bra herhangi bir ödülde istemediği araştırmalara göre sikkenin 2 bin yıla yakın bir para olduğu iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak resmi kurumların devreye girmesi ve valilik ve bakanlığın konu hakkında inceleme yapması bekleniyor.

Barış Bra’nın açıklaması

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mehmet Cengiz’e ait değilse bu villa kimin?

HIZLI YORUM YAP