Mehmet Cengiz'e ait değilse bu villa kimin? | GÜNDEM
DOLAR

32,3460$% -0.04

EURO

34,8557% 0.17

STERLİN

40,6547£% 0.15

GRAM ALTIN

2.382,50%-0,57

ÇEYREK ALTIN

3.932,00%-0,45

a

Mehmet Cengiz’e ait değilse bu villa kimin?

Mehmet Cengiz’e ait değilse bu villa kimin, Bu Villa Kimin Kardeşim açıklansın? Hatırlarsanız  28 Aralık 2021 tarihinde cengiz İnşaat’a ait olunan yere yakın bir yerde bir görselde bir villa olduğu basına yansımıştı, Herkes bilir ben doğaya karşı ne kadar duyarlıysam adalet ve özellikle milli servet ve arazilerine o kadar duyarlıyım, karşımda kim olursa olsun bu konunun üzerine giderim.. Gittim ‘de

Olayı baştan anlatalım..

Mehmet Cengiz Kaçak Villa

Bu Haberi herkes hatırlar konuyu takip eden.. Ben Mehmet Cengiz’i tanımam tanımadığım içinde yazarım Karadeniz jargonu budur. Ama adaletli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Sonradan kimsenin aklı bulanmasın. bizde bir hata kusur işlemeyelim. Hazırsanız başlayalım..

BU GÖRSELDE OLAN VİLLAYI HANGİ POKEMON YAPTI?

Cengiz beyin avukatıyla da görüşüldü, Bu villanın kendilerine ait olmadığını bayan ettiler ve eklediler akla mantığa ters orada villa neden olsun?

Ben Cengiz beyi tanımam sadece basına ne kadar yansırsa o kadar tanırım, kendisi sadece bu iktidarla değil diğer iktidarlar içerisinde ‘de çalışmıştır, şanslıdır bir şekilde çalışıyor, işin o kısmını sonuna kadar eleştirebiliriz fakat..

Bu görselde olan villanın halen bir soru işareti taşıdığını belirtmek isterim, Eğer bu görselde olan villa Mehmet Cengiz beyin değilse kim veya kimler tarafından yapıldı? Kim böyle bir yere neden villa yaptı ne için yaptı? Görsel de olan villa bir photoshop mu? Kim yaptı lan bu villayı hangi pokemon yaptı o zaman..

Şimdi devletimizin yüce savcılarına iş düşüyor Cengiz İnşaat’a ait değilse bu villa hangi kişiye, hangi kuruma ait, eğer böyle bir yer yoksa ve uyduruk bir görselse karşı tarafta suçlu olur. Adaletli olmalıyız. doğamıza elbette sahip çıkacağız ama yalan bilgilerle değil, taş ocağına gelecek olursak orasını zaten en sert şekilde tartışıyoruz hatta olmaması gerektiğini başta savunan birisi olarak soruyorum

MEHMET CENGİZE AİT DEĞİLSE KİMİN LAN BU VİLLA?

Sayın savıcılarımıza iş düşüyor şimdi.. Gazetecilik şahsi bir mesele değildir, duygularımız elbette olur ama yalan üzeninden değil neyse ki Cengiz Bey ona ait olmadığını söylüyorsa ve doğruysa beyanı, bu villa başkasının yada böyle bir villada hiç yok. Bizim Karadeniz’de bir söz vardır. Hangi domuzun?

Babakuş

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ak Partili Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Sansür yasa tasarısı öncesinde ABD’li yetkililerle yasayı ve 29. maddeyi görüştüklerini söyledi

HIZLI YORUM YAP