Yıl 2021 yılıydı, Her şeyde gerideyiz yurdumuz işgal ediliyor farkında mıyız? | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Yıl 2021 yılıydı, Her şeyde gerideyiz yurdumuz işgal ediliyor farkında mıyız?

Yıl 2021 yılıydı, Her şeyde gerideyiz yurdumuz işgal ediliyor farkında mıyız?

Şanlı Türk tarihinin en kötü belki ‘de dönemi yaşanıyor, medyada ve toplum ‘da . 2021 yılıydı  bir kesim vardı ki umudunu tek bir kanala bağlamış ama öylede bir grup vardı ki özgürlüğü için susmayan bir grup.

Bu iki grup birbirileriyle amansızca tartışırken, dış güçlerin paraları değerleniyor, yurdun bir çok kesiminde yatırım yapıyor, bir çok alanda söz sahibi olmak için satın almaları gerçekleştiriyordu.

Faizciler ve tefeciler ellerini atmıştı bu topraklara şanlı Türk toprağı yabancıların ellerini kollarını sallayarak dolaştığı rahatlıkla tatil yaptığı, söz sahibi olduğu bir ülke olmuştu.

yıl 2021 yılıydı okyanusun ötesinden Katar denen bir ülke vardı kendi su konusunda başarısız olsa da Türkiye Cumhuriyetinde Su olaylarında söz sahibi olmuştu. öyle ki kendi ülkesinde dahi suya muhtaçtı.

Katar bunla yetinmemiş İstanbul Borsasına ihalesiz olarak girmişti ve ortak olmuştu tıpkı Türk tank palet fabrikasına olduğu gibi..

Bombalanırken Bağdat ve ortada doğuda ölen Müslümanlar ve mazlumlar okyanusun ötesinden ABD’den gelip Türk hava sahasını kullanıp binlerce kişinin ölümüne sebep oluyordu, Türkiye’de ise tek kanala bağlanan kişiler ise ABD’yi kötülese ‘de Müslümanların ölümüne ses çıkaramıyorlardı. Portakal sıkarak, kolayı protesto ederek tepki gösteriyordu, sonrasında kola fabrikası açılıyordu!

50’den fazla Askerimizin Suriye’de şehit eden Rusya ise söz sahibi olmuştu, özür dahi dilememişti, diğer kişiler ise bunun hesabını verecekler bir gün demişti, ama tek bir kanala bağlanan kişiler Rusya’ya sevgi dolu gözlerle bakıyordu yıl 2021 yılıydı uzaya gitmek için açıklamalar yapılıyordu, aya gitmeyi düşünen bir grup GARA’da 16 şehidimizin acısını unutmuştu, sorumlular dahi hesap verecek yüz bulamamışlardı kendilerinde bunun yerine tehdit ederek gaz alıyordu, biz ise ağlıyorduk canlarımıza..

yıl 2021 yılıydı yurt işgal edilmiş gibiydi, asgari ücretle geçinemeyen bir çok kişi tepkisini köşe bucak konuşurken medyada ise çöpten toplanan pazardan toplanan sebzeler ile yemek nasıl yapılır yayınları yapılıyordu.

Yıl 2021 yılıydı çocuklara tecavüzü görmezden gelenler bir kereden bir şey olmaz diyecek kadar sapıtmıştı!

Yıl 2021 yılıydı dolar düşecek diyen bir grup doları dış güçler arttırıyor diyordu oysa Türkiye’de köylüler şehirlere inmiş üretim bitmişti.

Yıl 2021 yılıydı dünyanın öbür topraklarından yer alan Türkiye tarım politikası gütmeye çalışıyor, limon, Nuhut hatta patates soğan satın alıyordu.

yıl 2021 yılıydı zeytin yağ fiyatlarına tepkiler artmıştı, oysa bu yağ kuyruğu değil belediyelerin dağıttığı ve ucuza verdiği halk ekmek kuyruklarında ortaya çıkmıştı. Zeytinyağı bahane değil artık kız istemeye giden zeytinyağı ile gidiyordu altın yerine..

yıl 2021 yılıydı ABD içine heyetler gönderiliyor lobi şirketlerinden ara buluculuk isteniyordu.

yıl 2021 yılıydı öğrenciler başta olmak üzere bir çok kişi Yurtdışına gitmek için ellerinden geleni yapıyordu.

yıl 2021 yılıydı başına sarık takke takan bir çok kişi alimmiş gibi görünüyordu. hastalık dünyayı sardığı kadar Türk Toprağımızı da sarmıştı fakat bu bile bir hadis bilen kişinin ölümünde kalabalığın coşkulu durmasına engel olamıyordu, millet hem kendi canını hem de etrafında olan kişilerin canını hiçe sayıyor, kalabalık kongreler yapıyordu.

YIL 2021 yılıydı öğrenciler ile yüz yüze sınavlar yapılması isteniyordu, öğrenciler ise tedirgindi.

Yıl 2021 yılıydı okullarımız üniversitelerimiz diğer ülkelerin son 10 yılda daha da gerisine düşmüştü.. Sıralama kayıp ediyordu.

Yıl 2021 yılıydı küçük çocuklar parklara gidemiyordu, sitelerde oturanlar şanslıydı ama mahalle arasında olan çocuklar çamdan dünyayı izliyordu, anne babalar sokağa çıkmak yasak diyordu, polis kızıyor diyordu, bebekler ve çocuklar polisin dahi belki de ne olduğunu bilmiyordu korkuyordu..

Yıl 2021 yılıydı bir grup partili kişiye yasak yoktu miting yapabiliyordu ama diğer gruba yasaktı öyle ki Covid 19 bile miting yapanlara bulaşmıyordu.

Yıl 2021 yılıydı gecen senede depremle konuşan Adıyaman şeyhi covid 19 virüsü ile konuşmuş ruhen şeyh ona sakın buraya gelme ben izin vermiyorum demişti, Bir çok kişide gaza gelip amansızca  seviniyordu.

2021 yılıydı iyice mala bağlamıştık bakkallar ekonomik kriz var demeye korkuyordu..

Yıl 2021 yılıydı Kılıçdaroğlu  dinsiz ilan edilmişti bir grup tarafından bu grup daha önceki senelerde ise Hz Muhammed s.a.v efendimizi rüyasında görmüş meydanlara amansızca salya sümük anlatıyordu, Türkiye şöyle böyle olacak diyordu.. Hepsi dalavere çıktı..

Yıl 2021 yılıydı İmamoğlu istanbul meydanlara geziyordu, halk ile seçim varmış gibi konuşuyordu ona karşı olanlar ise terörist diyordu.

Yıl 2021 yılıydı Mansur yavaş, yolsuzlukları ortaya çıkarmaya başlamıştı onu eleştirebilen çok az insan vardı, çünkü politika değil iş yapıyordu.

Yıl 2021 yılıydı Meral Akşener her şehre diyor halk ile konuşuyordu konuştuğu kişiler ona umutla bakıyordu, özür diliyordu daha önce ona karşı söyledikleri için..

Yıl 2021 yılıydı ucuz et yemek için diğer ülkelerden inek koyun ne bulursak almaya devam ediyorduk, Türkiye’de inek ve koyun çoktu..

Yıl 2021 yılıydı Bir bakan sosyal medyadan istifa etmişti tekrar övgüler dizilmeye başlandığı günün ertesi günü onun gidişine ses çıkaramayan gazeteler onu övmeye başlamıştı.

yıl 2021 yılıydı yerli uçağımız göklerde yazıyordu ama uçak ortada yoktu.. yıllardır görende olmadı üstelik parasını ‘da vermiştik..

YIL 2021 yılıydı dolar iki gün düşüyor 6 ay ise artmaya devam ediyordu. Artışı görmezden gelenler iki günlük düşüşü sevinçle karşılıyor tam sevinemeden dolar artışa geçince mala bağlıyorlardı.

Yıl 2021 yılıydı avret yerinden yaprak ellerinde mızrak olanların parası Şanlı Türk parasından daha değerli olmuştu ama biz aya gidecektik.

Yıl 2021 yılıydı mecliste aç insan yok ekmek yiyorlar diyen vekiller ayakta alkışlanıyordu halka keyif çayları dağıtılıyordu minik paketler eşliğinde.

Yıl 2021 yılıydı fındık fiyatlarının düşmemesi gerekirken düşüşler başlamıştı halk isyan etse ‘de duyan bir devlet adamı yoktu, halk ise boynunu bükmüştü.

Yıl 2021 yılıydı Avrupa’nın Türkiye’de kalacak dediği Suriyelilere Okullar açılıyor üniversiteler kuruluyordu üstelik sınavsız olacak bu okullar’dan mezun olanlar Türkiye’de iş yapabilecekti.. ama Türk öğrenciler sınava girecekti..

Yıl 2021 yılıydı Mustafa Kemal Atatürk’e küfürler edenler mevki atlıyordu.

yıl 2021 yılıydı Atatürk’e hakaret suç sayılmasın rahatça küfür edelim diyerek terörist ihvancı gruplar türemişti.

Yıl 2021 yılıydı Osmanlı sultanı olan  Abdülhamit’in bilmem kaçıncı kuşak torunu zeytinyağı, don satıyordu İngiliz cipleriyle İstanbul’da geziyordu onada hoş geldin şehzadem diyen tarihi bir müptezel, cinli deliden öğrenmişler karşılıyordu, böyle şehzadeye böyle kitle diyordu çoğunluk

Yıl 2021 yılıydı Hazinemiz – bilmem kaça inmişti, kayıp paralara hesap kimse vermiyordu.

Yıl 2021 yılıydı aşı aldığımız Çinli firmaya aracılık eden bir ilaç firması Türkiye’yi resmen dolandırmış 12 milyon yabancı parasını almıştı oysa sağlık bakanı Fahrettin koca Tv ekranlarına çıkıp yok diyordu, olaylarda belgeler çıktığı gibi, gündem değişti.

Yıl 2021 yılıydı HDP partisine oy verenlere hakaretler ediliyordu oysa bunu eden iki  seçim önce onlara kardeşim diyerek sarılan kişilerdi.

Yıl 2021 yılıydı şanlı bayrağımız karalara bürünmüştü, halk yumruğunu sıkmış bekliyordu bir kıvılcım yetecekti belki ‘de.

Yıl 2021 yılıydı Ak partili olduğunu söyleyen bakkaldan bir çok kişi alışveriş yapmayı kesmişti.

Yıl 2021 yılıydı seçim konuşuluyordu

Yıl 2021 yılıydı ABD Ülkemize baskı uyguluyordu.. ey ABD sözleri artık bitmişti sanki..

Yıl 2021 yılıydı fetö okyanusun ötesinden öldü haberleri geliyor ama namıssız ölmüyordu.

Yıl 2021 yılıydı şehitlerimizin acısını yaşayamadan bir müptezel Çinli it çıkıp 13 şehit için yas mı tutacağız diyordu!

Yıl 2021 yılıydı Uygur Türkleri Çinlileri protesto ediyordu ama polis müdahale ediyordu, abartmayın diyordu biriler..

Yıl 2021 yılıydı Canada Çin’i Uygur Türklerine yaptıkları için Soykırım yaptığını onayladı.

Yıl 2021 yılıydı Uygur Türkleri için Çin’e tek bir kelime edememiştik..

Yıl 2021 yılıydı buna benzer yazıyı herkes yazamadığı bir gün düşünün eleştirmek en iyi dostluk nişanesi mesajı olsa da bir grup bunu hainlik olarak düşünüyordu çünkü onlar için yalakalık potansiyelli  bir meslek haline gelmişti sanki..

Yıl 2021 yılıydı sahte İphone telefonlarını kıranlar sosyal medyadan iphone üzerinden mesajlar paylaşıyordu.

Yıl 2021 yılıydı isimsiz troller ülkeye bir tek faydası olmadığını mecliste söyleyen kişi ayakta alkışlandı.

Yıl 2021 yılıydı birlik olmamız gereken bu zamanda kaostan beslenen gazeteciler türemişti, medya diğer partililer için dinsiz ve hain damgası vuruluyordu.

Yıl 2021 yılıydı komşu komşusuna derdin var mı diye sormaktan vaz geçtiği gündü..

Yıl 2021 yılıydı bir baba evladına son parası gofret alıp sonrada çocuk esirmeye kurumuna verdiğini anlatan mektubu okuttuğu yıldı.. ama buna bile sessiz kalan grup kendisini bir kanala bağlamıştı.. üzülmeyi bırak görmüyordu duymuyor inanmıyordu..

işte bir yurt nasıl işgal edilir ve kırılır, içten çöker daha ne olabilirdı ki..

Evlatlarımızın kanıyla beslenmiş ve bu topraklarda söz sahibi olmak isteyenlere susmayacağım! Silahımız yok ama göğsümüz ‘de imanımız ve her şeyi yaratan yoktan var eden Allah’ımız var..

Bir birimize ellerimizi uzatalım Türk istikbaline yürüyelim..

Oysa birlik olmaya ihtiyacımızın olması gereken günlerde yurdumuzun işgaline susacakmıyız.

Şerefsizce yaşamaktansa toprağın altına olmayı şeref sayarım.

Ersoy k

 

 

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Erbakan hocanın Erdoğan’a son sözleri Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin

HIZLI YORUM YAP