Erbakan hocanın Erdoğan'a son sözleri Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin | GÜNDEM
DOLAR

32,4504$% -0.15

EURO

34,8290% -0.66

STERLİN

40,7959£% -0.56

GRAM ALTIN

2.441,26%0,23

ÇEYREK ALTIN

4.048,00%0,02

a
  • Baykuş Haber
  • GÜNDEM
  • Erbakan hocanın Erdoğan’a son sözleri Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin

Erbakan hocanın Erdoğan’a son sözleri Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin

Vefatının yıl dönümünde anılan Erbakan hocanın son sözleri milli görüş gömleğini Erdoğan çıkardı! Vefat etmeden önce Recep Tayyip Erdoğan için uyarıda bulunan  Erkaban2ın sözleri yeniden gündeme geldi..

Başbakan Erdoğan’a “Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin” diye seslenen Necmettin Erbakan, SP dışında oy kullanacaklara seslendi:

Eski Refah Partisi lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan; Başbakan Erdoğan”a “Sen Milli Görüş gömleğini çıkardın, işbirlikçi gömleği giydin” diye seslendi. Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, halkın oylarını Saadet Partisi”ne vermesini istedi ve “Şimdi seni yeniden uyarıyorum. Sen benim milletisin. Bu AKP”ye oy vermeyin. Bana bakın, harakiri yapmayın. Kendi kendinizi bıçaklamayın” dedi.

Millî Kurtuluş Konferansları serisinin ilkini gerçekleştiren Necmettin Erbakan, Yeşilköy”deki İstanbul Gösteri Merkezi”nde “İşbirlikçiler ve AKP”nin Ekonomik Yıkımı” adlı bir konferans verdi.

Necmettin Erbakan, dünya siyasetiyle ilgili tespitler yaparak başladığı konuşmasında “Hak-batıl mücadelesinde Hakk”ı tutacağız. Tarihte bütün insanlığın iyiliği için adil bir dünya kuran ecdadın evlatları olarak ırkçı emperyalizme yani Siyonizm”e karşı uyanık olmaya mecburuz. Siyonizm”i çok iyi tanımalıyız. Sen ırkçıya köle olacak millet değilsin. Bu Siyonistler sapkın inançlarını Kabala”dan aldılar. Tevrat”ı tahrif ettiler. Bunlar diğer insanları kendilerine köle yapmak istiyorlar. Bunların amacı büyük İsrail”i kurmak ve emniyetini sağlamaktır. Bunların amacı 22 ülkenin sınırlarını değiştirmektir. Bu; bunların dini, onun için bunun pazarlığı olmaz, görüşmesi olmaz. 5767 senedir faizci kapitalist düzeni sürdürdüler. Bugün Dolar; İsrail oğullarının parasıdır” dedi.

“BİZ SİYASET YAPMIYORUZ MATEMATİK YAPIYORUZ”

Erbakan Lübnan”a asker gönderilmesiyle ilgili ise ilginç tespitler yaptı: “Bu AKP işbirlikçidir. 22 Temmuz”da AKP tekrar iktidara girerse Lübnan”da Hizbullah”ı silahsızlandıracaklar. İncirlik Üssü”nü kullanarak Lübnan ve Suriye”yi istila edecekler. Mevcut yönetimi kullanarak Türkiye”yi İsrail”e vilayet yapmak istiyorlar. 22 Temmuz seçimi var olmak mı, yok olmak mı seçimidir. Onun için Milli Görüş”ün partisi Saadet Partisi”ne destek verin. 22 Temmuz”da AKP”ye oy verdiğinde ertesi gün Suriye”yi, Hizbullah”ı vuracaklar. Bu oyunları Milli Görüş olarak kaç defa bozduk, yine bozacağız Allah”ın izniyle. Biz siyaset yapmıyoruz matematik yapıyoruz, beni iyi dinleyin, dediklerimi çok iyi anlayın. Narkozlanıyorsunuz, uyumayın uyuma!!!”

“AK PARTİ , AT YARIŞI SPİKERİDİR”

Ekonominin kötü yönetildiğini belirten Erbakan şunları söyledi: “IMF ne yapıyor. Devlet içinde devlet kuruyor. IMF”nin emirleri bellidir; istihdam olmayacak, tarıma destek verilmeyecek, üretim engellenecek, yeraltı ve yerüstü kaynakları ve en önemli kurumlar yabancılara satılacak, sanayi tasfiye edilecek, ihracat yerine ithal edilmesi sağlanacak, en yüksek faiz oranı Türkiye”de olacak. Bunlar IMF”nin emirleri. Bunlar IMF”nin talimatları. Bunlar Haim Hanum doktrininin gereğidir. Biz bunu geçmişte değiştirdik, yine değiştireceğiz. Bak bu AKP, at yarışı spikeridir. Enflasyon düştü, şu şöyle oldu, bu böyle oldu diyorsun. Bunları sen yapmıyorsun ki. Sen sadece spikersin. Sen ne oluyorsa onu söylüyorsun.”

Kaynak: Ajanslar

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ekrem İmamoğlu Erdoğan’a Noktayı Koydu! İstanbul 1 ‘den Büyüktür Nokta!

HIZLI YORUM YAP